Sona Az Kaldı! Amber Heard ve Johnny Depp Arasındaki Sansasyonlu Davada En Son Neler Oldu?

Olaylı geçen Amber Heard ve Johnny Depp davasında her gün yeni bir iddia ile hep birlikte şok oluyoruz. Bakalım mahkemenin son oturumunda neler neler yaşanmış...

Biliyorsunuz ki Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki iftira davası devam ediyor ve her geçen gün enteresan bir detay öğreniyoruz.

Mahkemede bir hafta Heard ve tanıkları dinlenirken, sonraki hafta Depp ve tanıklarına yer veriliyor.

Bugüne kadar neler olduğunu uzun uzun anlatmıştık size...

Yatağa Yapılan Tuvaletten, Üçlü İlişkiye: Amber Heard ve Johnny Depp Davasında Bugüne Kadar Neler Oldu?

Mahkemenin son tanıklarından bir tanesi ise Warner Bros. yöneticisi Walter Hamada oldu.

Hamada mahkemede ifade verdi ve Jason Momoa ve Heard arasındaki kimya eksikliği nedeni ile bir başkasını tercih edeceklerini açıkladı.

Ardından Johnny Depp'in eliyle ilgilenen doktor David A. Kulber, çok kısa bir canlı ifade vererek, Depp'in Mart 2015'te yaşanan olayın ardından ne tür bir ameliyat geçirdiğini anlattı.

Kulber, Depp'in yaralarını kısaca açıkladı. Doktor, akötürün alçısının, şiddet uygularken elini kullanmasını engelleyip engellemeyeceği konusunda iki ekip tarafından da baskı altına alındı, ancak büyük ölçüde yetersiz cevaplar verdi.

Ardından Amber Heard'ün, Johnny Depp'in Mayıs 2013'te kendisine saldırdığını iddia ettiği popüler karavan parkı otelinin yöneticisi Morgan Night, kürsüye çıktı.

O gün Heard'ın Depp'ten rahatsız göründüğünü, ancak bunun dışında arkadaşlarıyla kamp ateşi etrafında iyi vakit geçirdiğini söyledi.

Daha sonra Heard'ün sinirlenip ünlü oyuncuya bağırdığını, bunun üzerine Johnny Depp'in sindiğini ve korkmuş göründüğünü de ekledi.

Depp'in avukatı Camille Vasquez tarafından sorgulanan Night, sonrasında Heard'ün aktöre bağırdığı bir tartışmaya kulak misafiri olduğunu ifade etti.

Amber Heard'ün kız kardeşi Whitney Henriquez'in eski bir arkadaşı olan Jennifer Howell de mahkemenin tanıkları arasındaydı.

Howell, Depp'i asla sarhoş veya uyuşturucu etkisinde görmediğini ve Heard'ün ona asla aktörün şiddet uyguladığını anlatmadığını söyledi.

Şimdilik duruşmadan gelişmeler bu şekilde... Neler olacak hep birlikte bekleyip göreceğiz...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Olaysız Tek Günün Geçmediği Davada Amber Heard Johnny Depp'in Kendisini Öldürmeye Çalıştığını İddia Etti!
Johnny Depp ile Gündemden Düşmeyen Amber Heard'ün Geçirdiği Estetik Operasyonlarını Tek Tek İnceliyoruz!
Amber Heard'ün Tuttuğu Özel Dedektif Johnny Depp ile İlgili Görüşmelerinin Ardından Neler Öğrendi?

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
YORUMLAR
25.05.2022

Depp abim sen bu kadını nereden buldun ya. Kadın tam bir manipülatör ve provokatör. Allah insanları bu tip mağdur gibi görünen kadınlardan korusun ve mağdur kadınları korusun diyelim ve geçmiş olsun.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ