Son Zamanların Aşırı Seksi Olduğu Gerekçesiyle En Çok Eleştirilen 7 Video Klibi

Popüler kültür hepimizin gözününde önünde; şekilden şekile giren kadın vücutları, havalara saçılan paralar, sigaralar, uyuşturucu maddeler ve eşcinsellik. 'Seks satar' mantığıyla yazılmış şarkılar ve onların bir hayli iddialı video kliplerini derledik! Öyle ki bu klipler, sansüre maruz kalmaksızın televizyon kanallarında yayınlanamıyor. Ama hepimiz de bayıla bayıla izliyoruz, yalan yok!

1. Miley Cyrus - Wrecking Ball

Klip öyle bir şok etkisi yarattı ki, 24 saatte 19 Milyon gibi bir izlenme rakamına ulaşarak Vevo rekorunu kırdı! Miley her ne kadar 'siz çıplak bir kadın görüyorsunuz, bense ağlayan üzgün bir kadın' dese de, herkesin klibi ne için izlediği ortada.

Klibi izlemek için TIKLAYIN.

2. Rihanna - Pour It Up

Aylarca yayın tarihi ertelenmesine rağmen, Rihanna'nın kanalına yükenir yüklenmez dünya gündemine girmeyi başarmıştır. Klip sansürlü dahi Türk televizyonlarında yayınlanamamıştır.

Klibi izlemek için TIKLAYIN.

3. Nicki Minaj - Anaconda

Nicki Minaj'ın 'benim popom kocaman!' diye övündüğü son video klibi. Klip, Miley'in 24 saatlik rekorunu kırmayı başarmıştır.

Klibi izlemek için TIKLAYIN.

4. Shakira feat. Rihanna - Can't Remember To Forget You

Şarkıda bahsi geçen adama birbirinin popolarını elleyerek sitem eden Shakira ve Rihanna'nın haftalarca konuşulan video klibi. Klipte duvardan duvara popo vurmak ve uzanarak puro içmek gibi birçok seksi sahneler görebilirsiniz efenim.

Klibi izlemek için TIKLAYIN.

5. Beyoncé - Partition

Beyoncé'nin saydam bir zeminde şekilden şekile girdiği klip. Genel olarak da seksepalite ve lüks yaşam ön plandadır. Ne şanslı adamsın, Jay Z!

Klibi izlemek için TIKLAYIN.

6. Jennifer Lopez feat. Iggy Azalea

Kalçasıyla ünlü iki kadın bir araya geliyorsa ve şarkı adı da 'Booty' ise, nasıl bir klip bekleyebilirdik ki?

Klibi izlemek için TIKLAYIN.

7. Lady Gaga - G.U.Y

Çılgın kadın Lady Gaga'nın akıllara zarar dansını içeren video klip kısa film tadında.

Klibi izlemek için TIKLAYIN.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
01.11.2014

Bundan yaklaşık 27 sene evvel Star TV de Kabare isimli film TV de ilk kez SANSÜRSÜZ ibaresi konduğunda "Anne sansür ne demek?" diye sormuştum. Annem de bana genel olarak kesintisiz , olduğu gibi verilen şeklinde anlatmış "Ayrıntısını da büyüyünce öğrenirsin" demişti. Şimdi büyüdüm ve yine sansüre takılıyorum :) 6 yaşımdan itibaren TV'de Hababam Sınıfı , Gırgıriye serisini bütün küfürleriyle kesintisiz seyrettim ama hayatımda çok nadir belki de 10 kere birisine küfür ettim. Yine TV de bir çok kez açık sahnelere maruz kaldım ama kimseye gidip de cinsel saldırıda bulunmadım. Yine ekranlarda bir çok kanlı sahne seyrettim yine de elime bıçağı alıp "aman canım çok çekti , gidip bugün de şunun kellesini uçuruvereyim" demedim. Sigara , içki reklamları fosur fosur çıkardı ama bunları tüketmeye 7-8 yaşında değil 32 yaşımda başladım. Benim neslim TV de bir çok şey zaten gördü ama şimdi bakıyorum da gayet normal insanlarız. Yani şu sansürün çocukların kişisel gelişmelerine engel olduğu , psikolojilerini derinden etkilediği falan bana kişisel olarak palavra geliyor. Bunları ne kadar izlesen de , görsen de özünde sana doğru gelen şeyi yaparsın velhasıl. Artık TV izleyemiyoruz çünkü sansür akılsız bir şekilde almış başını gidiyor. Filmler programlar flu görüntüler ve bip bip biiiip seslerinden geçilmiyor. Saat 22:00 hadi 23:00'dan sonra çocuğun zaten tv başında olması ailesinin beceriksizliği diyelim , gece 2 de yayınlanan bir korku köpekbalığı filmini kesip kesip kayıp balık nemo filmine çevirmek neden ? Dünyadaki 6 milyar insandan kimsenin evinin ortasına metal bir top asıp çekiç yalayarak duvarları yerle bir edeceğini , ya da akşamın sekizinde yemek masasının tepesine mayo giyip çıkarak Booty veya Anaconda diye saçlarını savura savura dans edeceğini düşünmüyorum. Evet bazen çıplaklıkta gerçekten çok aşırıya kaçıldığı zamanlar da oluyor. Sanatsal olmadıkça şöhret dünyasının kendilerini bir yere getirmek için yaptığı ucuz gösteriler olabilir ama TV'de film izlerken bir bakmışsın iki kişi yakınlaşıyor saniyeler sonra makaslanmış şekilde tekrar bakmışsın biri ölmüş biri kaçıyor. Ne oldu bu şahıslara , kimden şüphelenelim diye düşün dur sonra. Diyeceğim o ki RTÜK bence bu işin suyunu iyice kaçırdı. Neye göre , kime göre karar verdikleri belli değil. Yani ana fikrim tabii ki sanatla pornografi , istismar filmleri ile mevzusu olup ödüller toplamış materyalleri ayırıp doğru dürüst süzgeçten geçirmeli. Hop sigara çıktı flulaştırın , hop küfür etti bipleyin , ne o çarşaf mı kes kes kes zihniyeti değişsin artık. Oh be !

01.11.2014

müsaadenle laflarına hunharca katılıyorum kardeşim. önceden bile bu kadar sansür yoktu. kemal sunal bok deyince bile bazen sansürlenmezdi. şimdi sigaradan içkiye, lan'ı bile sansürlüyorlar bazen. sen bütün küfürleri sansürlersin ama millet gider gene çatır çutur küfür eder. sansürle hiçbir şey değişmez. ama buna sebep olan afişlere "edeb yahu" diye afiş asan zihniyetler işte. aklıyla düşünmüyorlar ki uçkurlarıyla düşünüyorlar.

Pasif Kullanıcı
02.11.2014

Miley sexy mi ? Yaa bırakın Allah aşkına . Resmen gey biri gibi. Hiçbir çıkıntısı olmayan , ergenliğe girmemiş birisi yani benim için

04.11.2014

işin haber kısmı ile değil yorum kısmı ile ilgileniyorum :)) yorumlar şahane :D

TÜM YORUMLARI OKU (25)