Son Zamanların En İddialı Dizisi 'The Bear'in 2. Sezonunu İzleyenlerden İlk Tepkiler Geldi!

'The Bear' son yılların en dikkat çeken dizilerinden biri. İlk sezonuyla izleyenlerden tam not alan 'The Bear' ile ilgili 'The Bear'in yeni sezonu ne zaman gelecek?', 'The Bear'in konusu ne?', 'The Bear nerede yayınlacak?' gibi sorular kafaları kurcalıyordu.

'The Bear'in yeni sezonu 2 Ağustos’ta Disney+’ta yayınlanacak ancak dizinin 2. sezonunu şimdiden izleyenlerden ilk tepkiler de gecikmedi tabii...

Gelin detaylara hep birlikte bakalım.

'The Bear' dizisi geçen yılın en dikkat çeken yapımlarından biriydi.

Komedi ve dram türünü aynı potada eriten dizi, izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarmıştı.

Kardeşini kaybeden gastronomi şefi Carmen'in Chicago'da başına gelenleri konu edinen 'The Bear'in 2. sezonu, bir yılın ardından sonunda yayınlandı.

'The Bear'in yeni sezonu 2 Ağustos’ta Disney+’ta yayınlanacak ancak dizinin 2. sezonunu şimdiden izleyenlerden ilk tepkiler de gecikmedi tabii.

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Yeni Dizisinde Avukat Olan Serenay Sarıkaya'nın Göbeği Açık Duruşma Tarzı Tartışma Yarattı!
Squid Game'in 2. Sezonu Hakkında Merak Edilenleri Bir Araya Getirdik!
Film Karakterlerinin Giydikleri Kıyafetleri Paylaşarak Hepimizin Gözlerinde Podyum Havası Estiren Kişiler

Popüler İçerikler

Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
04.07.2023

bu bir Disney+ reklamıdır yemeyin

04.07.2023

Beni yoruyor bu dizi. İşten gelmişsin güzel, kaliteli bir dizi açıyım rahat rahat izliyim günün stresini atıyım diyorsun işte yaşamadığım stresin daha beterini dizi yapıp önüne veriyorlar. Ayrıca disney+ varsa ben yokum isterse en kral diziyi yapsınlar ya korsan izlerim ya da hiç izlemem.

04.07.2023

Anksiyetesi olan uzak dursun!! Yeminlen tetikleyici bir dizi, kaostan kendimi kaybediyorum bolum sonunda dayak yemis gibi oluyorum hele o 6. Bolum yok mu allah sizi ne etmesin diyorum 30 dklik dizi neden izliyorum izliyorum bitmiyor megersem 1 saatlik bolummuz! Vallahi mahvoldum o bolumu izlerken cildirdim kafayi yedim! Ikinci sezonu birinci sezondan daha cok begendim karakter gelisimleri duygular cok iyi veriliyor izleyiciye. Ama eger sessiz sakin yorgunlugumu atmalik bir dizi izlemek istiyorum diyen biriyseniz kesinlikle bu diziyi izlemeyin derim cunku yorgunlugunuza yorgunluk katan bir dizi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ