Son Zamanlarda Müge Anlı ve Esra Erol'un Programlarında İzleyiciyi Şoke Eden Bazı Olaylar

En çok izlenen gündüz kuşağı programları yine bildiğiniz gibi! Özellikle Müge Anlı, Esra Erol, Didem Arslan ve Ece Üner gibi isimlerin sunduğu programlarda yaşananları her gün konuşuyoruz. Skandallar, itiraflar, kayıplar, cinayetler... Ne ararsak var! Hadi gelin, geçtiğimiz haftalarda canlı yayınlarda neler yaşandığına bakalım...

1. Müge Anlı'dan yardım isteyen Safiye Çallı, Facebook'tan tanıştığı kendisinden 15 yaş küçük sevgilisi türkücü Cüneyt tarafından dolandırıldığını iddia etti. Çallı, 2 evini kaptırdığını söyledi.

Türkücünün eski eşi Melek, kendisiyle 7 ay evli kaldığını ve şu an boşanma sürecinde olduğunu bildirerek şahsın dolandırıcı olduğunu yeni öğrendiğini aktardı.

Telefonla bağlanan bazı kişiler de Cüneyt tarafından dolandırıldıklarını söyledi. Ayrıca Cüneyt'in kadınları uygunsuz fotoğraflarını kullanarak tehdit ettiği iddia edildi.

Detaylar burada👇

Kendisinden 15 Yaş Küçük Türkücü Sevgilisine Bütün Parasını Kaptıran Müge Anlı'daki Safiye'nin Hikayesi

2. Canlı yayına iddiaları yanıtlamak için türkücü Cüneyt ve ailesi katıldı. Cüneyt, Safiye'nin kendisine çalışma dediğini ve paraları da birlikte yediklerini söyledi. Üstüne de Safiye'nin "Çalışırsan intihar ederim." dediğini iddia etti.

Bu sözlerinin ardından da Müge Anlı, TDK'den 'Jigolo' tanımını okuyarak 'Bu işi mi yapıyorsunuz?' sorusunu yöneltti.

Detaylar burada👇

Müge Anlı Lafını Esirgemedi! Safiye Çallı'nın İki Evini Satıp Arsa ve Araba Alan Türkücü Sonunda Konuştu

3. Erkeklerle konuştuğu gerekçesiyle Güldane Biçer'i vahşi bir şekilde öldüren ve Müge Anlı'da 10 yıl sonra cinayeti itiraf eden Osman Biçer'in davasında yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme, Biçer'e 'Saygılı' tutumu nedeniyle 'İyi hal' indirimi uyguladı. Bu kararın ardından Müge Anlı'ya bağlanan Güldane Biçer'in kardeşi Melek de hem isyan etti hem de şaşırtan yeni bilgiler paylaştı.

Detaylar burada👇

Müge Anlı'da Eşini Öldürdüğünü İtiraf Eden Osman Biçer Davasında Yaşanan Yeni Gelişmeler ve Olayın Detayları

4. İmam nikahlı eşi Yeliz Kibiz'in 8 gün önce ortadan kaydolduğunu söyleyen Yadigar Kepçe isimli erkek Müge Anlı'nın programına katıldı. Canlı yayında Yadigar Kibar'ın kabarık suç dosyaları ve yalanları teker teker ortaya çıktı.

Detaylar burada👇

Müge Anlı'da Suç Makinesi Olduğu Ortaya Çıkan Adam Hakkında Canlı Yayında Gelen İhbarlar ve Detaylar

5. Müge Anlı'da aranan Yeliz Kiviz sonunda bulundu ve stüdyoya geldi. Canlı yayında da ortalık karıştı. Kiviz'in anlattıkları herkesi şaşırttı.

Yeliz, 'Ben çocuklarımla görüşeceğim. 2.5 seneden beri şiddet gördüm, pis kelimeler işittim. Ben onu Orhan Kepçe olarak biliyordum. Çalışmıyor. Ben dileniyordum bir de gelip paramı alıyordu elimden' dedi.

Telefonla bağlanan bir kadın da Yadigar'ın 'Hocayım' diyerek insanları kandırdığını ve sevgilisiyle barıştırmak için Yadigar ve Yeliz'in kendisinden 12 bin TL istediğini iddia etti.

Detaylar burada👇

Suç Makinesi Sevgilisi Tarafından Müge Anlı'da Aranan Yeliz Kiviz Bulununca Stüdyoda Ortalık Karıştı

6. Safiye Çallı, sosyal medyadan tanıştığı türkücü Cüneyt'in 2 evini alıp kendisine arsa ve araba aldığını ve dolandırıldığını iddia etmişti. Çallı'nın yaklaşık 700 bin TL'sini cebine indiren türkücü Cüneyt, Safiye'ye vermek için canlı yayına elinde 80 bin TL ve arabasıyla geldi.

Detaylar burada👇

Safiye Çallı'nın 700 bin TL'sini Cebine İndiren Türkücü Cüneyt Müge Anlı'nın Stüdyosuna Arabasıyla Girdi

7. Melahat Oruç, %45 engelli raporu bulunan kızı Fatma için Esra Erol'un kapısını çalmıştı. Oruç, 19 yaşındaki kızının Ahmet isimli evli bir erkekle kaçtığını ve kumasıyla birlikte yaşadığını öne sürmüştü. Fatma, ailesinin evine dönmeyi kabul etmişti fakat Fatma'nın babasının evinden tekrar kaçtığı öğrenildi. Esra Erol da dün yayınlanan programda Fatma'nın yürek burkan son halini paylaştı.

Detaylar burada👇

Eşi ve Kumasıyla Yaşadığı İddia Edilen Engelli Fatma'nın Esra Erol'da Ortaya Çıkan Son Hali Herkesi Üzdü

8. Ahmet’e tekrar kaçtıktan sonra kendisini Faruk’un yanına götürdüğünü söyleyen Fatma canlı yayında hamile olduğunu ancak bebek hakkında şüpheleri olduğunu ifade etti.

Detaylar burada👇

Hamile mi? Fatma'nın Eşi ve Kumasıyla Birlikte Yaşarken Başına Gelenler Hepimizin Kanını Dondurdu!

9. Yayında hamile olduğunu söyleyen Fatma'nın 1.4 aylık hamile olduğu kesinleşti. Ayrıca Fatma'nın annesi Melahat, Ahmet'in kendisine Fatma'yı amcasının oğluna 2.500 TL karşılığında sattığını söylediğini açıkladı.

Detaylar burada👇

1.5 Aylık Hamile Olduğu Kesinleşen Fatma'yla İlgili Ortaya Çıkan Detaylar ve Şaşırtan Yeni Açıklamalar

10. Serkan Kıyak, 3 Aralık günü ortadan kaybolan eşi Zehra Kıyak'ı bulmak için Müge Anlı'ya katıldı. Canlı yayın sırasında Serkan Kıyak'ın anlattıkları ve defalarca kendisini aldatan eşine gözyaşları içinde yalvarması gündem oldu.

Detaylar burada👇

Pideciye Kaçan Eşinin Dönmesi İçin Müge Anlı'da Kafasını Yerlere Vurarak Yalvaran Adamın Hikayesi

Bu içerik de ilginizi çekebilir;

Son Zamanlarda Müge Anlı ve Esra Erol'un Programlarında Yaşanan Bazı Önemli Olaylar

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
07.12.2021

Şu saçma sapan programları izleyen var mı gerçekten?

07.12.2021

İzleyenler tahmin et nereye oy veriyor

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ