Son Yaz "Ahmet" Cengiz Okuyucu Kimdir? Cengiz Okuyucu Kaç Yaşında ve Nereli?

FOX TV'nin sevilen dizisi Son Yaz izleyiciler tarafından oldukça takip ediliyor. Son Yaz dizisinin konusu kadar birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekiyor. Bu isimlerden biri de dizide Ahmet karakterine hayat veren başarılı oyuncu Cengiz Okuyucu. Peki Cengiz Okuyucu kimdir? Cengiz Okuyucu kaç yaşında ve nereli? Cengiz Okuyucu hayatı ve detayları haberimizde sizler için derledik...

Son Yaz'ın Ahmet'i Cengiz Okuyucu Kimdir?

Cengiz Okuyucu, 2 Ekim 1979 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Oyunculuğa ilgisi ilkokul yaşlarında başlamıştır. Küçük yaşlarda yıl sonu gösterilerindeki skeçler ile sahneye çıkmış ve lise döneminde de tiyatroyla iç içe olmuştur. Bu dönemde arkadaşlarıyla kurmuş oldukları ‘Düş Sanat Oyuncuları’ isimli toplulukla da okulun dışına çıkmışlardır.

Kendisini oyunculuk alanında geliştirmek isteyen Cengiz Okuyucu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk üzerine eğitim almıştır. Ekip Akademi’nin kuruculuğunu üstlenen yakışıklı oyuncu, ‘Yedi Kocalı Hürmüz’ adlı tiyatroda da yer almıştır.  

‘Acayip Tipler’ isimli programda yer alan Cengiz Okuyucu, Zeynep’in Sekiz Günü, Kış Güneşi, Kurt Kapanı, Leblebi Tozu gibi filmlerde de yer almıştır.  

Başarılı oyuncu şimdilerde ise Fox Tv ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Son Yaz’ adlı dizi ile izleyici karşısına çıkmaktadır.

Cengiz Okuyucu Rol Aldığı Yapımlar

  • 2021 - Son Yaz (TV Dizisi)

  • 2005 – Kurt Kapanı (Sinema Filmi)

  • 2007 – Zeynep’in Sekiz Günü (Garson) (Sinema Filmi)

  • 2015 – Yapışık Kardeşler (Doğan) (Sinema Filmi)

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!