Son Önlüğe 1 Kala! MasterChef Türkiye'nin 14. Yarışmacısı Belli Oldu!

MasterChef Türkiye'de ana kadro heyecanı devam ediyor. 27 Temmuz akşamı yayınlanan programda ana kadroya giren yarışmacı belli oldu. MasterChef 14. yarışmacı kimdir? Detaylar içerikte!

MasterChef 2024 ana kadro heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmanın ilk 13 yarışmacısı Zeynep, Hakan, Onur, Ümmühan, Deniz, Çağlar, Serhat, Alper, Ayşe, Beril, Semih, Eda ve Muratcan olmuştu.

Bu akşam geriye kalan yarışmacılar en iyi tabakları çıkarıp 14. yarışmacı olmak için kıyasıya rekabet etti. Şefler bu akşamki yarışmada üçüncü gruptaki adaylardan kuzu böbrek ile yaratıcı tabaklar çıkarmalarını istedi.

Niko, Deniz, Ezgi, Nida ve Erim yaptıkları yaratıcı tabakların ardından ikinci aşamaya geçmeye hak kazandılar. Somer, Danilo ve Mehmet Şef yarışmacılardan imambayıldı yemeği yapmalarını talep etti.

Şeflerin değerlendirmelerinin ardından en başarılı tabakları Niko, Erim ve Ezgi çıkardı. Daha sonrasında Niko'nun tabağı en iyi üçüncü yemek seçildi ve finale kalamadı.

Gecenin en iyi iki tabağını çıkaran Erim ve Ezgi arasında şefler son tercihlerini açıkladı. MasterChef Türkiye'nin ana kadrosuna dahil olan 14. yarışmacı Ezgi oldu. Şefler Ezgi'nin imambayıldı yemeğine bayıldı.

Bunlar da İlgini Çekebilir

MasterChef Türkiye'ye 40 Yıllık Önlükle Katılan Eda Çağlayan Hakkında Tüm Detaylar
MasterChef 13. Yarışmacısı Muratcan Sural Hakkındaki Tüm Detaylar!
Arkadaşı Eski Şampiyon: MasterChef 2024 Yarışmacısı Serhat Gül'ü Yakından Tanıyalım!

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
27.07.2024

Bu bir şov... Şovun gereği sanırım Nico ya da efemine tavırlı çocuğu çıkracaklar. Kimin ne kadar güzel yemek yaptığının pek bir önem yok gibi. Tabi bu bir tahnin... Umarım hak edenleri sevçyorlardır.

27.07.2024

Mastercheff yarışmasını ilk günden beri çok seviyorum. ❤️

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ