Son Nefesini Veren Köpeğiyle Vedalaşan Kadının İzlerken Gözyaşlarına Boğulacağınız Anları

Çektiği acılara dayanamayıp köpeğini uyutmak zorunda kalan kadının köpeğiyle duygu dolu vedalaşmasını izlerken gözlerinizden yaş gelecek. 😥

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
25.07.2018

Piraye'mi toprağa vereli 2 hafta oldu. Minik bedenine gore kazdığım mezarının başına oturdum. Sadece baktım. Beni ne kadar mutlu ettiğini hatırladım. Ağlamak istemedim,tabi dayanamayıp ağladım sonra. Diğer kedilerim bile hissetti yokluğunu. Evin en küçük ferdi,evin ilk gideni oldu..

26.07.2018

Ya şu gülen 10 tane sığır, neye güldünüz tam olarak? Ölen canlıya mı? Onun için göz yaşı döken sahibine mi? İnsan mısınız lan siz?

Hayvan gibi böğüreceksen çocuğa neden ötanazi yaptırıyorsun! Ötanaziyi kişi kendi talep ediyor ya da fişi çekilecek duruma gelmiş bir hastadan ailesi mantıksız dahi olsa hiçbir zaman umudu kesmiyor ve bu durumu (insan için) çoğunluk kabul etmiyorken sana fikrini belirtemeyecek "bugün ölmek istemiyorum" diyemeyecek bir canlıya bunu nasıl yapabiliyorsun?! Çocuğun için bu kararı verir miydin vermezsin. Kedilerim var ve onlar bizim evin çocukları, bebekleri asla böyle bir karar veremem asla.

25.07.2018

büyük saçmalıyorsun

TÜM YORUMLARI OKU (49)