Son Nefesime Kadar "Umut" Kimdir, Gerçek Adı Ne? Mehmet Turan Doğan Kaç Yaşında ve Nereli?

Bir süredir yayınlanması beklenilen Son Nefesime Kadar dizisinin oyuncu kadrosu ve fragmanları daha dizi başlamadan izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Seyircilerin büyük bir heyecanla beklediği gün bugün (23 Şubat Çarşamba) olarak belirlendi! Fox TV ekranlarında bugün akşam ilk bölümü yayınlanacak olan Son Nefesime Kadar dizisinde Umut karakterini canlandıracak olan Mehmet Turan Doğan hakkında izleyiciler araştırmalara başladı. Peki Son Nefesime Kadar'ın Umut'u kimdir, gerçek adı ne? Mehmet Turan Doğan kimdir? Mehmet Turan Doğan kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Fox TV ekranlarında bu akşam ilk bölümü ile izleyici ile buluşacak olan Son Nefesime Kadar dizisinin başarılı oyuncu kadrosu dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu kadrosunda, seyircilerin en çok araştırdığı isimler arasında ise Mehmet Turan Doğan yer alıyor.  Son Nefesime Kadar'ın Umut'u Mehmet Turan Doğan kimdir? Mehmet Turan Doğan kaç yaşında ve nereli?

Son Nefesime Kadar'ın Umut'u Mehmet Turan Doğan Kimdir? Mehmet Turan Doğan Kaç Yaşında?

2012, İstanbul doğumlu olan Mehmet Turan Doğan Say Sanat'ta Drama Eğitimi aldı. Birçok reklam filmi yanı sıra 2020 yılından itibaren Ferhat ile Şirin, 4N1K, Kuruluş Osman, 10 Bin Adım, Bir Dilek Tut gibi çeşitli film ve dizilerde oynadı. Şu an Son Nefesime Kadar dizisinde Umut karakterini canlandırıyor.

Son Nefesime Kadar Umut Kimdir?

Umut, 8 yaşında, akıllı, sevecen biraz da yaramaz bir çocuktur. Onu çok seven iki kadın tarafından el üstünde tutularak büyütülmüştür. Mihri ve Emel göz bebekleri gibi bakıyorlardır Umut'a. Mihri bu küçük çocuğa sahip çıkmak ve onu düzgün bir şekilde büyütmek için herkesi karşısına almıştır. Büyüme sancıları içerisinde olan bu küçük çocuğa, baba figürünün eksikliğini hissettirmeden büyütmeye çalışmıştır.

Umut, anne ve babasını öldü biliyordur. Annesi gerçekten o doğar doğmaz intihar etmiş olsa da günün birinde karşısına çıkan babası Umut'un tüm ayarlarını bozar. Umut, öldüğünü sandığı babası Ejder'i kanlı canlı karşısında görüp, üzerine bir de onunla kimsenin tahmin edemeyeceği derecede yakınlaşınca aile içindeki dengeler alt üst olur.

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı