Son Kullanma Tarihi Geçen Ürünlerin Çöpe Atılmasına Tepki Gösteren Vatandaş: 'Bu Ülkenin Çocukları Aç'

Bir zincir marketin son kullanma tarihi geçen ürünleri çöpe attığını gören bir vatandaş tepki gösterdi. İngiltere'de yaşadığını ve orada son kullanma tarihi yaklaşan ürünlerin 2 gün kala yarı fiyata satıldığını belirten vatandaş, aynı uygulamanın Türkiye'de olmamasına tepki gösterirdi.

'Kasalarca ürün çöpe atıldı' diyerek o anları paylaşan kadın, 'Bu kadar aç insan, hayvan varken yapılacak iş değil. Bu ülkenin çocukları yiyecek yemek bulamıyorken yapılacak iş değil' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
02.12.2022

Lafa gelince din, müslüman ülke, cami deyip mangalda kül bırakmayanların bu görüntülere izin vermesi düşündürücü. Çok mu zor son tüketim tarihine bir kaç gün kala daha uygun fiyattan satmak? İmkanı olmayan da yemesin mi bunları?

05.12.2022

çok doğru bir konuda paylaşım yapmış helal olsun... kampanya yaptın satılmadı son gün bedava ver gerekirse. bunlar milli servettir. onu geçtim yazık günahtır kesilen o hayvanlara. insanlara vermiyorsanız hayvanlara verin yani. bu konuda kesinlikle bir çalışma yapılması gerekiyor. tekrardan bravo videoyu çekene

Tarihi geçmiş çöpe giden tüm ürünlerin kat ve kat fazlasıyla kazanıldığı için atılıyor. Örnek: peynir zamanında 40ntl iken şu an 120 TL, süt 6 TL iken şu an 25 TL ye satılıyor. Yani onu çöpe atanlar kazandığı için umurlarinda bile değil. Hadi insanları geçtim (bu ülkeye ihanettir ve yargılanmalılar) Peki o ürünleri neden sokak hayvanları için barınağa bagislamiyorlar? Umuyorum ki, yeni İktidar geldiğinde ülke de ki en büyük sorunlarından biri taksicileri ve marketleri elden geçirirler...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ