Son Haline Bakın! Arka Sıradakiler'in Asi Kızı Özge'yi Canlandıran Sevda Dalgıç'ın Geçirdiği İnanılmaz Değişim

Bülent Çetinaslan, Sinem Öztürk, Fırat Çöloğlu, Bülent Emin Yarar, Sevda Dalgıç, Gözde Mukavelat gibi isimlerin yer aldığı FOX TV'nin gençlik dizisi Arka Sıradakiler yayınlandığı 2007 yılında çok sevilerek izlenmişti. 2007-2012 yıllarında seyirciyi ekrana kilitleyen popüler dizi Arka Sıradakiler'in karakterleri de çok sevilmişti. O karakterlerden biri de kuşkusuz dizinin hırçın kızı Özge'ydi. Sevda Dalgıç da Özge karakterini başarılı bir şekilde canlandırmıştı. Uzun yıllar sonra Avlu dizisinde karşımıza çıkan Sevda Dalgıç değişimiyle herkesi şaşırmıştı. Şimdi de yine yeniden Sevda Dalgıç, görenlerin tanıyamadığı son haliyle gündeme geldi.

2007 yılında Fox TV'de yayın hayatına başlayan, Bülent Çetinaslan, Sinem Öztürk, Fırat Çöloğlu, Bülent Emin Yarar, Sevda Dalgıç, Gözde Mukavelat gibi isimlerin yer aldığı Arka Sıradakiler dönemin sevilen dizilerinden bir tanesiydi.

Yapımcılığını Birol Güven'in ve yönetmenliğini ise Hamdi Alkan üstlendiği dizi çok sevilmişti ve tam 6 sezon ekranlarda kalmayı başararak 2012 yılında final yapmıştı.

Büyük Zafer Lisesi'nin bir türlü başarılı olamayan öğrencilerin ve onları doğru yola sokma mücadelesi veren idealist öğretmenlerinin hikayesini izlemiştik uzunca bir süre.

Kemal Hoca, Oktay, Gamze, Saffet, İbo, Sibel ve daha birçok sevilen karakteri hala ilk gün olduğu gibi bugün de hatırlıyoruz. O karakterlerden biri de kuşkusuz sarı saçlarıyla sert bakışlarıyla diziye renk katan Özge'ydi.

Özge karakterini Sevda Dalgıç başarılı bir şekilde canlandırmıştı. Arka Sıradakiler dizisinin ardından kendisini pek fazla televizyon ekranlarında görememiştik.

Arka Sıradakiler'in ardından uzun yıllar sonra onu başrolleri arasında Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse yer aldığı Star TV'de yayınlanan Avlu'da trans karakter Bade olarak izlemiştik. Birçoğumuz ilk önce onu tanıyamamıştık fakat sonra Arka Sıradakiler'in Özge'si olduğunu öğrenince küçük bir şok geçirmiştik.

Arka Sıradakiler'deki halinden eser kalmayan Sevda Dalgıç'ın Avlu'da oynarken de değişimi gündem olmuştu belki hatırlarsınız... Şimdi de yeniden Sevda Dalgıç son haliyle şaşırtmaya devam ediyor.

Yeni görüntüsüyle beğenileri toplayan Sevda Dalgıç'ın kim Özge olduğuna inanır?

Şaşırmakta haklıyız vallahi...

Siz nasıl buldunuz? Haydi yorumlarda konuşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

2000'li Yılların Efsanelerinden Biri Olan Arka Sıradakiler Dizisi Oyuncularının Gözlerinize İnanamayacağınız Değişimleri
Mavi Takımın Fırtına Gibi Estiği Haftada Survivor All Star'a Hangi İsim Veda Etti?
Her Yaz Dizisinden Bir Parça Bulabileceğiniz Burak Yörük ve İlayda Alişan'lı 'Seversin' Ekran Hayatına Başladı

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
YORUMLAR
02.06.2022

Hiç de değişmemiş hala aynı erkeksi tip!

03.06.2022

olmamış

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ