Son Günlerin Gündem İsmi Tamer Karadağlı'nın Amerika'dan Türkiye'ye Uzanan Yolculuğu

Çocuklar Duymasın dizisindeki 'Taş fırın erkeği Haluk' karakteri ile hafızalarımıza kazınan Tamer Karadağlı, oyuncu kimliğinin yanı sıra söylemleri ile de sık sık Türkiye gündeminde yer buluyor. Hal böyle olunca Tamer Karadağlı'nın ailesi, eğitim hayatı veya oyunculuk yaşamı hakkında birçok şey merak ediliyor. Hadi, hepimizin tanıdığı ancak hayatının detaylarına dair çok da bilgi sahibi olmadığımız oyuncuyu daha yakından tanıyalım.

Türkiye'den Amerika'ya, Amerika'dan Türkiye'ye uzanan bir yolculuk!

Azeri kökenli bir ailede dünyaya gelen Karadağlı, ilkokula başlamadan önce ailesiyle birlikte Amerika'ya yerleşti. Bir dönem Türkiye'ye geri döndü, daha sonra tekrar Amerika'ya dönerek lise son sınıfa kadar orada kaldı. Döndüğünde ise Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne girerek oyunculuk hayatına ilk adımlarını attı.

Oldukça iyi bir İngilizceye sahip olan Tamer Karadağlı, 8 farklı aksanda İngilizce konuşabiliyor.

Amerika'da geçen yıllarının avantajıyla oldukça iyi ve akıcı bir İngilizce seviyesine sahip olan Tamer Karadağlı, İngilizceyi 8 farklı aksanda konuşabiliyor.

Hollywood'da bir Türk: Living or Dying!

Tamer Karadağlı, Hollywood yapımı olan Living or Dying adlı filmde şirketi soyulan bir yöneticiyi canlandırdı.

Hem oyuncu hem de yönetmen!

2012'de hem başrolünü hem de yönetmenliğini üstlendiği SüperTürk adlı filmi çekti.

Sadece oyuncu değil, aynı zamanda bir seslendirme sanatçısı.

Daha çok oyunculuğuyla tanıdığımız Tamer Karadağlı, aynı zamanda bir seslendirme sanatçısı. Seslendirme sanatına lisede başlayan ve bunu bir tutku olarak gördüğünü söyleyen Karadağlı, birçok ünlü film ve karakterin seslendirmesini de yaptı. George Clooney ve Antonio Banderas gibi dünya starlarının ülkemizdeki dublajlarını yapmasının yanı sıra, Börü filminde de Atatürk'ü seslendirdi.

Seslendirme derslerinde Arzu Balkan'la tanıştı ve 10 yıllık birlikteliğin ardından evlendi. Ne var ki, evlilikleri o kadar uzun sürmedi.

Seslendirme dersinde tanıştığı Arzu Balkan ile tam 10 yıllık birlikteliğin sonrasında evlendi Tamer Karadağlı. Ancak 2002 yılında evlenen çift 2007 yılında boşandı.

Tamer Karadağlı'nın Arzu Balkan ile evliliğinden olan kızı Zeyno, kocaman bir genç kız oldu.

2006 yılında doğan Zeyno, 15 yaşında kocaman bir genç kız oldu. Küçük yaşlardan beri piyanoyla ilgilenen ve Ankara Devlet Konservatuarı'nda eğitimine devam eden Zeyno, 14 yaşında ilk profesyonel bestesini yaptı. Bir gazetede köşe yazısı yayımlanan Zeyno, şimdilerde dünyaca ünlü bir filmin seslendirme kadrosuna katıldı.

25 yaşındaki sevgilisi Iraz Yıldız ise son dönemlerde en çok tartışma yaratılan konulardan biri oldu.

Tamer Karadağlı, şimdilerde piyanist Iraz Yıldız ile birlikte. İkilinin arasında 30 yaş fark olması çoğu kişi tarafından eleştirildi.

Yangına Müdahale Edeyim Derken Gözaltına Alınmıştı: Ünlü Şarkıcı Yusuf Güney'in Bilinmeyen Londra Macerası
Uzak Şehrin Masalı ile Ekrana Dönen Aslıhan Güner'in Kariyerinin Başında Rol Aldığı Yapımlara Şaşıracaksınız
Emel Sayın ve Ece Ronay Açıklamalarıyla Gündemi Sarsan Mehmet Ali Erbil'in Eski İlişkileri ve Evlilikleri

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''
YORUMLAR
14.10.2021

Sevimsiz biri, keşke sadece seslendirme yapsaydı

14.10.2021

Seslendirme işinde aşmış biri ilk aklıma gelenler oceans elevenda George clooney baba filminde al pacino .bi de pek bilinmez alien resurrection da gezgin gaspçı uzay gemisinin kaptanı.bu adamın olduğu filmleri dublajlı izlerim.ha iyi bi oyunculuk kariyeri inşa edemedi mümkünse seslendirme işine odaklansın her daim

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ