Son Günlerin En Tartışmalı Fenomeni Taha Duymaz'ın Instagram Hesabı Kapatıldı

Taha Duymaz mutfağındaki maharetlerini sosyal medya hesaplarında paylaşarak büyük ilgi görmesiyle beraber birçok kişi kendisine hediyeler göndermeye başlamıştı. Ancak Instagram hesabı kapatıldı.

Taha Duymaz'ı mutfağında yaptığı tarifleri paylaştığı YouTube, TikTok ve Instagram hesaplarından tanıyoruz. Kısa sürede milyonların tanıdığı bir kişi olmayı başardı.

YouTube'da 'Taha'nın Mutfağı' kanalı da bulunan Taha Duymazı kısaca tanıyalım.

Taha Duymaz Kimdir?

Instagram hesabında son olarak 1.3 milyon takipçiye ulaşmıştı.

Czn Burak, Demet Akalın, Gülben Ergen gibi ünlülerinde takip ettiği Taha'ya Instagram ve YouTube kanalının dışında Twitter'dan büyük destekler de geldi.

Çağrı Taner, Taha'nın daha iyi video kayıtları yapması için bir telefon bile hediye etti.

Taha'nın bu telefonu kullanmaması da ayrı bir tartışma konusu oldu. Videolarını aynı kalitede çekmeye devam etti.

Ancak talihsizlik mi denir ya da tecrübesizlik mi bilinmez Taha'nın Instagram hesabı dün gece kapatıldı! Kendi Twitter hesabından sevenlerine bir açıklama yaptı.

Açıklamasında: 'Instagram hesabım kapatıldı, sonunda bazı insanlar amacına ulaştı. Sabahtan beri kendime gelemedim. Canlı yayında kullandığım sözler için çok özür dilerim. Ben kendimde değildim, yıllarım elimden alındı. Herkes hakkını helal etsin.' dedi

Açıklamasını da aşağıdan izleyebilirsiniz.

Konsept Fakirlik mi Yoksa Gerçek mi? Sosyal Medyanın Yeni Fenomeni "Yoksul Şef" Taha Duymaz İnsanları İkiye Böldü

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
07.06.2020

kusura bakmasında bunun talihsizlik olduğuna inanmıyorum ana bacı küfretmenin talihsizliği olmaz. videolarda uyarıldığı halde aynı terbiyesizliğe devam ediyor.

07.06.2020

Çocuğu tanımıyorum fakat kerimcan isimli arkadaşın hesabı 31 videosundan sonra kapanmadı da bu çocuk küfür etti diye mi kapanmış? Enteresan geldi.

07.06.2020

kendi adıma mesela kerimcanı şikayet ettim ama bu çocuğu takip eden birisiydim kazansın istedim ancak 17 yaşında biri ana bacı küfredilmeyeceğini bilir, bilmelidir hele ki o takipçiden kazanıyorsun paranı. şimdi hesabı açılsa takipten çıkarım bunu da takip etmem.

07.06.2020

Her ne olursa olsun bir anneye küfür etmeye hakkı yok hele ki o dediği kelime hiç uygun bir şey değildi. Karaca felan bir sürü şey göndermiş hiç birini kullanmıyor reklam için 2000 TL istiyor her gün storysin de bir sürü reklam paylaşıyor 2000 TL neredeyse Türkiye de bir ailenin aylık geçim parası günlük bu parayı kazanan birinin kusura bakmayın da durumunun kötü olduğunu düşünmemi beklemesinler daha kötü durumda olan insanlar var. Sadece instagramdan para almıyor zaten bu çocuk tik tok ve youtube dan da geliyor. Hani diyorsunuz ya bir sürü fenomen istiyor söyle böyle diye o fenomenler en azından kendini acındırmıyor.

07.06.2020

Acındırmıyor, çünkü acındırması gerekmiyor. Milleti aşağılayarak fenomen olan bin tane isim var. Tabii bizim halkımız o kadar aptal ki bundan bile zevk alıp onları yüceltiyor. Tabii ki diğer mecralarda da kazanacak ünlü olan herkesin yaptığı gibi.ayrıca hakkı yok diyorsunuz fakat o çocuğa edilen hakaretlerden bahsetmiyorsunuz. Bu asla onun yaptığını meşrulaştırmaz fakat etkiye tepki maalesef.bir yerden sonra insanın gözü dönüyor ayrıca daha ergen bir birey bahsettiğimiz. Günümüzde küfür etmeyen insan neredeyse çok az. Türkiye'deki bir ailenin geçim parası evet, fakat sırf bir partinin kolu diye altında jeep ile gezen insanlar da var yani bu konuda adalet aramayın. Bu yola girdiyse elbette para kazanacak.

TÜM YORUMLARI OKU (26)