Son Günlerin En Merak Edilen Fenomeni Özgür Deniz Cellat Kim ve Niye Bu Kadar Popüler?

Küçük çocukların en büyük zaaflarını bulmuş görünüyor.

Son dönemde sosyal medya platformlarının yorumlarında sürekli adı geçen cellat takma adlı gizemli biri var.

Aktif bir sosyal medya kullanıcısı iseniz mutlaka en az birkaç kez denk gelmişsinizdir. Özellikle 'özgür bir deniz kızı değilim ama Özgür Deniz Cellat'ın kızıyım' sloganı genç kızlar tarafından sıkça kullanılıyor.

Televizyon reklamlarında da boy göstermeye başlayan ve birkaç markanın yüzü olan Özgür Deniz Cellat, popüler bir TikTok fenomeni.

TikTok'ta 3.6 milyon takipçisi var, Instagram'da da 1 milyona ulaşmak üzere.

5 Haziran 1999 Kars Sarıkamış doğumlu olan Özgür Deniz, Eskişehir'de yaşıyor.

İlk olarak Instagram'da gitarıyla seslendirdiği cover şarkılarla tanınmaya başladı, daha sonra da TikTok hesabı açtı.

Birkaç yıldır popüler olan TikTok'a geç sayılabilecek bir zamanda, 2020'de katılan Özgür Deniz adının yanına takma adı cellatı da ekledi.

Peki geç tanınmasına rağmen nasıl bu kadar büyük bir hayran kitlesi kazandı?

Çektiği videolara bakınca çok da farklı bir içerik görmüyorsunuz, Özgür Deniz Cellat da yaşıtları TikTok'ta ne paylaşıyorsa benzer şeyler paylaşıyor.

Onu farklı kılan hayranlarıyla kurduğu iletişim.

ÖDCFC adında bir hayran topluluğu olan fenomen, tamamı kızlardan oluşan hayranlarıyla "baba-kız" ilişkisi kuruyor.

Hayranlarının ona baba dediği, kendisinin de hayranlarına kızlarım dediği ilginç bir iletişim söz konusu.

İddiaya göre bu durum ilk kez bir canlı yayınında birinin "babamı kaybettim ve senin yayınlarında iyi hissediyorum, sana baba diyebilir miyim?" diye sormasıyla başlamış.

Daha sonra hayranları ona baba, o da hayranlarına kızlarım der olmuş. Tıpkı bir baba gibi videolar çeken, kimi zaman 'kızlarını' uyaran, azarlayan fenomenin şansı bu iletişimle açıldı ve reklam anlaşmaları yapmaya başladı.

İnsan psikolojisinin en büyük zaaflarından birini farkında olarak veya olmayarak lehine kullanmayı başaran fenomenin yolu açık görünüyor.

Ancak işin farklı bir boyutu var. Kendilerini hayran olarak tanımlayan kızların pek çoğunun yaşı çok küçük ve ya görmedikleri baba sevgisini bu şekilde kapatmaya çalışıyor ya da sadece bir topluluğun parçası olmak istiyorlar.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kendisini destekleyenler kadar, bu durumun tehlikeli olduğunu vurgulayanlar da var.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yeni Neslin Reklam Yıldızları Onlar: Sosyal Medyada Küçümsendikleri Halde Markaların Son Dönemde Gözdesi Olan TikTok Fenomenleri
Neden Böyle Davrandıkları Belli Oldu: İnsanları Çılgına Çeviren TikTok Hediyelerini ve Kazanılan Paraları Öğrenince Şok Olacaksınız
Tövbe Estağfurullah Dedirten TikTok Akımları! En İyi Doggy'den Popoda Kalem Tutmaya Giden Bu Yolculukta Kaybolabilirsiniz

Popüler İçerikler

Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
YORUMLAR
24.11.2020

yemin ederim tanımadığım, görmediğim, haberimin bile olmadığı ve bundan zerre eksiklik duymadığım ne kadar insan varsa bu site gözüme gözüme sokuyor. kazanmadığı ünü de siz kazandırıyorsunuz ki bunu bedava yapmıyor olmalısınız zaten.

24.11.2020

Bu konuda editöre kızacak bir şey yok aslında adamın belki 5 milyon takipçisi var ki kotonun reklam yüzü oldu sadece koton da değil dimes reklamında da oynadı belki dahası bile vardır.

Pasif Kullanıcı
24.11.2020

yine sikik bir editörün sikik bir paylaşımınla daha karşı karşıyayız.kurduğu cümleye bak..'İnsan psikolojisinin en büyük zaaflarından birini farkında olarak veya olmayarak lehine kullanmayı başaran fenomenin yolu açık görünüyor.' Bu ne lan? sen uzman mısın? bu piçin işlediği suçu ballandıra ballandıra anlatmak hangi beynin ürünü acaba? babaymış.kızlar onu ölmüş babasının yerine koyuyormuş.Bu da onlara kızım diyor.ulan siz rahatsız mısınız? sen bunu yolu açık diye mi nitelendiriyorsun a andaval? şu gençliğin düştüğü duruma bak mk.adının sonuna ''cellat'' ekleyecek,benim çocuğum buna baba deyip onun hayranı olacak? sizde kalkıp buna başlık açıp ilerlediği yolda başarılar dileyeceksiniz..ilerlediği yol ne mk? ona baba diyen kızları sikmek için koleksiyon hazırlamak.ahanda ilerlediği yol bu.

24.11.2020

Soy adı Cellat takma adı değil (Evet buna takıldım)

24.11.2020

Çoluk çocuğun desteklediği hayatımda gördüğüm en boş kitle Tiktok Turkiye kitlesidir. Yok BerYa,CemCel,CerCel tarzı boş shipler yapıyorlar.Bu insanların kimseye bi faydası yok yayınlarda dilencilik yapıyorlar.Kitlesi birşey deseniz anında savunmaya geçiyor Cellat ile yada diğer fenomlerle bi sıkıntım yok onları bize kötü tanıtan kitleleri birde her ağzı olanın şarkı çıkarması.

TÜM YORUMLARI OKU (63)