Son Dönemlerin En Popüler Dizisi Olan Yalnız Kurt'un Sare'si Damla Colbay'ı Tanıyalım

Osman Sınav imzalı Atv'nin yeni dizisi Yalnız Kurt'un Sare'si Damla Colbay, büyük bir hayran kitlesi kazandı. Her hafta cuma günleri izleyiciyi ekranlara kitleyen dizinin Sare'sini gelin birlikte tanıyalım!

ATV'de yayınlanmaya başlayan Yalnız Kurt dizisi, her hafta gündem olmayı başarıyor. Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt, konusu ve oyuncularıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

28 Ocak'ta yayın hayatına başlayan Hasan Denizyaran, Cihan Ünal ve Damla Colbay'ın başrollerinde yer aldığı dizi reytinglerde zirveye oynamaya devam ediyor.

Osman Sınav'ın efsaneleşen dizilerine bir yenisi olarak eklediği Yalnız Kurt, Türkiye'nin iç karışıklıkları ve yaşanan siyasi olayları ele alan Golyat isimli bir yapılanmanın yaşadıklarını konu alıyor.

Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Sare karakterini canlandıran Damla Colbay ise son dönemlerin en çok merak edilen kadın oyuncularının arasına girdi. Biz de bugün sizler için Damla Colbay'ın hayatına şöyle bi' göz atalım istedik!

14 Ocak 1993 yılında İzmir'de dünyaya gelen Colbay, üniversite okurken İstanbul'a staj yapmak için geldi. Staj için geldiği İstanbul'da ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirecek olan Colbay, İzmir'den İstanbul'a tam anlamıyla taşındı.

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk bölümünde eğitim alan güzel oyuncu bir süre okulunu dondurmak zorunda kaldı. Bu yüzden eğitim hayatı hala devam etmekte.

İlk olarak 2014 senesinde Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün başrollerinde yer aldığı Kara Para Aşk dizisinde yer aldı.

Burada Demet Demir karakterine can verdi.

Daha sonra ilk başrol deneyimini gerçekleştireceği Hayat Mucizelere Gebe dizisi ile anlaştı. Burada Hande Ataizi, Yusuf Akgün ve Yiğit Dikmen ile başrolü paylaştı.

Fakat dizi çok uzun soluklu olmadı. Yedinci bölümü ile ekranlara veda etti.

2016 yılına geldiğimizde ise Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Bensu Soral ile İçerde dizisinde başrolleri paylaştı.

Dizide Çağatay Ulusoy'un canlandırdığı Sarp karakterinin çocukluk arkadaşı Gazeteci Eylem karakterini canlandırdı.

2019 yılında yine uzun soluklu olmayıp 8. bölümde ekranlara veda eden Gökhan Alkan ve Binnur Kaya'nın başrollerinde yer aldığı Zengin ve Yoksul dizisinde izledik Colbay'ı.

Yine 2019'da Colbay'ın popülerliğini zirveye çıkaran Hekimoğlu dizisi başladı. Colbay, Timuçin Esen, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Ebru Özkan ile birlikte başrolleri paylaştı.

Sevilerek izlenen Hekimoğlu dizisinde Zeynep Can karakterini canlandırdı. 51 bölüm süren House dizisinden uyarlanan Hekimoğlu, Colbay'ın kariyeri için başarılı bir basamak oldu.

Hekimoğlu'ndan sonra başarısı ve popülerliği zirveye ulaşan güzel oyuncu bir süre dinlenmek istedi.

Şimdi ise güncel olarak yer aldığı Yalnız Kurt dizisinde canlandırdığı karakteri ile adını son dönemlerin en popüler kadın oyuncular listesine eklemeyi başardı. Dikkat çeken yapımda yer alan Colbay, bu dizi sonrası büyük bir hayran kitlesi kazandı.

Oyunculuğa olan düşkünlüğünü her seferinde dile getiren Colbay, verdiği bir röportajda 'Başrol, yan rol ya da figüran... Hiç önemli değil. Ben bu işi seviyorum, sette yaşamayı seviyorum.' diyor.

İyi bir izleyici olan Colbay, başarılı İspanyol yönetmen Pedro Almodóvar hayranı. Hatta oyunculuğa Pedro Almodóvar sayesinde gönül verdi.

Çizgi roman okumayı çok seven Colbay'ın en sevdiği çizgi roman ise Sailor Moon (Ay Savaşçısı).

Ayrıca güzel oyuncu Damla Colbay'ın kalbi de boş değil. Colbay, Ortopedi ve Travmatoloji doktoru Ali Osman Çiçek ile 1 seneyi aşkın birlikteler.

Çift sosyal medyalarında birbirlerine olan aşklarını her seferinde dile getiriyorlar.

Maşallah demeyi unutmayalım 😍

Instagram'da 596 bin takipçisi olan Colbay, güzel pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Gelin biraz da Colbay'ın Instagram pozlarına göz atalım!

www.instagram.com
www.instagram.com
www.instagram.com
www.instagram.com
www.instagram.com

İşte güzeller güzeli Damla Colbay'ın hayatı ve kariyeri bu şekildeydi. Güzel oyuncu Damla Colbay hakkında neler düşünüyorsunuz? Yalnız Kurt dizisindeki performansını nasıl buluyorsunuz?

www.instagram.com

Yorumlarda buluşalım!

Konuyla ilgili bu içerikler de dikkatinizi çekebilir 👇

ATV'nin Yeni Dizisi Yalnız Kurt'ta Altay Kurtoğlu'nu Canlandıracak Hasan Denizyaran'ı Mercek Altına Alıyoruz
Yeni Başlayan Yalnız Kurt Dizisinde Gazeteci Nedim Şener Detayı
Osman Sınav Yeni Projesi Yalnız Kurt ile İlgili Hedef ve Amaçlarını Açıkladı
Yalnız Kurt Dizisinin Başlamasıyla Merak Uyandıran Osman Sınav'ın Bir Döneme Damga Vuran Dizileri

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
19.02.2022

Yalnız kurttan sonrasını okumadım.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ