Son Dönemin Favorisi Karavan Tatiline Çıkarken İhtiyacınız Olabilecek 12 Şey

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

Pandemi dönemiyle beraber karavan tatiline olan ilgi epey arttı...

www.instagram.com

Tatil hepimizin ihtiyacı. Bütün alışkanlıklarımızı değiştiren pandemi dönemiyle beraber tatil anlayışımız da değişmeye başladı. İnsanlardan uzak, doğayla iç içe, konforlu ama bir o kadar da hijyenik bir tatil beklentisi, özellikle kullanımı da daha rahat olduğundan motokaravanlara olan ilgiyi arttırdı. Peki, hayalini kurduğumuz karavan tatiline çıkarken yanımıza neler almalıyız?

1. Yanına kendine ait nevresimler almanda fayda var...

Çoğu karavan kiralama firması pandemi nedeniyle ortak kullanım eşyaları vermiyor. Verseler bile özellikle şu dönemde kendi nevresimlerini götürmende fayda var. Bir yaz tatili yapacağın için çok kalın ya da fazla yer kaplayacak eşyalara ihtiyacın yok. English Home Country Flowers Çift Kişilik Pike Takımı yeterli olacaktır.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

2. Ve tabii ki kendi havlularını...

İyi bir karavan kiralarsan hem karavanın içinde duş alabileceğin bir alana hem de denizden geldikten sonra temizlenebileceğin bir dış duşa sahip olacaksın. Bu yüzden havlularını yanına almayı unutmamalısın.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

3. Yemek yapmak için ihtiyaç duyacağın eşyaları da unutmamak gerek...

www.instagram.com

Karavanda dilediğin yemeği pişirmenin keyfi bambaşka. Ben genellikle yanıma yemek pişirmek için Papilla Nirvana 3'lü Mini Tencere Tava Seti'ni almayı tercih ediyorum ve yeterli oluyor. Çoğu karavanda mangal da bulunduğu için evdekinden daha çok yemek yendiğini söyleyebilirim. 🙂

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Kamp için on numara, direkt tercih edin. Gerek yok başka ürünlere 250-300 TL vermeye.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

4. Ve tabii ki yemek yemek için de...

Ben özellikle uzun süreli karavan tatilinde evde kullandığım mutfak gereçlerini yanıma almayı tercih ediyorum ama kısa süreli tatiller için Mew 32 Parça Piknik Seti fazlasıyla yeterli ve kullanışlı oluyor.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

5. Kahvesiz asla!

Nerede olursan ol kahvesiz yapamayanlardansan yanına mutlaka Moka Pot ya da cezve almalısın. Mesela ben gerçek bir kahvekolik olduğum için ikisini birden alıyorum. 🙂

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

6. Çaydanlık olmazsa olmaz...

www.instagram.com

Karavanda uyanıp güne doğada başlamanın keyfi bambaşka. Mis gibi doğanın kucağında yapılan uzun kahvaltılar tatilin en güzel anlarından oluyor. Genelde karavanlarda çaydanlık bulunuyor olsa da kendi demliğini yanına alabilirsin. Sonuçta çay hassas bir konu. 🙂

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok sevimli ve kaliteli. Özenli paketleme ve hızlı teslimat...''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

7. Kişisel bakımın için ihtiyaç duyacağın şeyleri mutlaka yanına almalısın...

Tabii ki kişisel bakım ürünleri olmazsa olmazımız. Yanına alacağın ürünler konusunda yer tasarrufu da sağlayacak Tohana Seyahat Tipi Çantalı Kozmetik Dolum Ve Bakım Seti sana bu konuda epey yardımcı olacaktır. Fiyatı da oldukça uygun.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

8. Kitapsız tatil olur mu?

Kitap her tatilin vazgeçilmezlerinden olsa da karavan tatilinde kitap okumanın verdiği haz bambaşka. Yanına kitaplarını almayı kesinlikle unutma!

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

9. Ya da müziksiz...

Yolculuk esnasında karavanın kendisinden müzik dinleyebiliyoruz, o ayrı ama konakladığın yerlerde müziksiz kalmamak için yanına bir bluetooth hoparlör almanda fayda var. Polygold Işıklı Mini Taşınabilir Bluetooth Hoparlör şu an indirimde ve fiyatı da çok uygun. Karavanda elektrik sorunun olmayacağı için rahatlıkla da şarj edebilirsin.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Boyutuna göre sesi gayet iyi. Ayrıca küçük olması da avantaj, çantada taşıyabiliyorsunuz. Memnun kaldım, öneririm.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

10. Sürekli karavana girip çıkacağın için terliklerini yanına almayı unutmamalısın...

www.instagram.com

Karavan tatilinde en çok ihtiyacın olacak şeylerden biri terlik olabilir. Defacto Çift Bant Tokalı Terlik tercih edebileceğin rahat ve kullanışlı bir model. Ayrıca ben rengine de bayıldım. Dilersen farklı renklerini de tercih edebilirsin.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok tatlı, doygun bir renk ve çok rahat bir terlik.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

11. Oyun oynamayı seviyorsan yanına kutu ve kağıt oyunları da alabilirsin...

Kısa süreli karavan tatillerinde daha ziyade dinlenmeye ve doğada vakit geçirmeye yöneliyoruz ama eğer uzun süreli bir tatil planlıyorsan ve sana eşlik eden biri varsa yanına UNO gibi kağıt ya da kutu oyunları alabilirsin.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

12. Yağmurlu havada yapacağın keyifli doğa yürüyüşleri için de hazırlığını yapmalısın...

Ben yağmurlu hava kamplarına bayılıyorum. Eğer ıslanmayı sevmeyenlerdensen karavanının tentesinin altında içeceğini yudumlarken yağmur sesini dinleyebilirsin ama eğer yağmurda yapılan yürüyüşlerden keyif alıyorsan yanına bir yağmurluk almanda fayda var.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürün çok güzel, kumaşı çok kaliteli. Mevsim geçişlerinde ve bahar yağmurlarında rahatlıkla kullanılabilir.''

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

Karşılaşacağın patili canları da unutma!

Karavan tatilinde birçok patili canla karşılaşacağına şüphe yok. Bu yüzden yanına kedi ve köpek maması alarak karşılaştığın canların beslenmesine katkı sağlayabilirsin.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Tatile Gidemeyenlerin Evini Küçük Bir Otele Çevirmeyi Sağlayacak Detaylar
Sıcak Yaz Günlerinde Serinlemenizi Sağlayacak 12 Şey
Sizi Her Zaman Mükemmel Gösterecek 12 Yaz Modası İpucu
Sahilleri Yerinden Oynatmanızı Sağlayacak 2021 Modası Plaj Terlikleri
Denize Girerken Bile Şıklığınızı Konuşturacağınız 12 Aksesuar
Mayo ve Bikini Seçerken Nelere Dikkat Etmelisin?

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!