Son Dönemde Adlarını Sıkça Duyuyoruz: Ülkemizdeki Gözde İnternet Girişimlerini Yakından Tanıyalım

Özellikle Getir'in aldığı 38 milyon dolarlık yatırım sonrasında Türkiye'deki internet girişimleri ve girişimcilik dünyası daha popüler hale geldi. 

Biz de bu ekosistemde isimlerini sıkça duymaya başladığımız internet girişimlerini ve şirketlerini sizler için bir araya getirdik.

1. Storyly

Ankara ve İstanbul'daki App Samurai & Interceptd ekibi tarafından geliştirilen bu araç mobil uygulamalarınıza kolay bir şekilde 'hikayeler' eklemenizi sağlıyor ve uygulama içi etkileşiminizi arttırıyor. 

App Samurai yakın zamana kadar milyonlarca dolar yatırım aldı ve yurt dışındaki büyümesini sürdürüyor. Bu da ülkemiz için inanılmaz büyük bir kazanım, tebrikler!

Storyly web sitesi için tıklayın.

2. Insider

Hem yurt içi hem de yurt dışı melek yatırımcılardan milyonlarca dolar yatırım almayı başaran ve hızlı büyümesini sürdüren Insider da listemizde yer alıyor. Yapay zeka destekli bir platform olan Insider web siteleri için dönüşüm odaklı servisler sunuyor ve markaların kullanıcılar ile daha iyi etkileşim kurabilmesini sağlıyor. Dünya üzerinde CNN, Huawei, Samsung gibi müşterilerinin olduğunu da belirtelim. 

Milyar dolarlık bir şirket olma yolunda emin adımlarla ilerliyorlar!

Web sitesi için tıklayın.

3. Monday Hero

Monday Hero, mobil uygulama geliştiren ekipler için sunduğu yazılım ile kolay entegrasyonlar sağlıyor. Global ölçekte mobil uygulamada kullanılan pek çok yazılım dilini destekleyen ve bunlarla çok kolay bir şekilde entegre olarak kolaylık sağlayan Monday Hero da dünyanın dört bir yanından müşterilerine ulaşarak bu alanda lider olmayı hedefliyor. 

Web sitesi için tıklayın.

4. heybooster

BoostRoas ekibi tarafından geliştirilen heybooster, e-ticaret siteleri için veri tabanlı kontroller yaparak iyileştirmeler yapılmasını sağlıyor. Dijital pazarlama uzmanlarının mutlaka denemesi gereken analitik araçlar arasında yer alıyor. 

Web sitesi için tıklayın.

5. Getir

Yakın dönemde aldığı 38 milyon dolarlık yatırım ile 7'den 77'ye herkesin dikkat kesildiği bir girişim olan Getir'e listede yer vermesek olmazdı. Türkiye'deki girişimcilik ekosisteminin özellikle dövizin yükseldiği şu dönemlerde yabancı yatırımcı çekebilmesi inanılmaz bir başarı. BiTaksi kurucusu Nazım Salur tarafından kurulan Getir kısa sürede inanılmaz bir büyüme sağladı.

Hepimizin bildiği üzere 15 dakika içerisinde pek çok market ihtiyacımızı gideren Getir aldığı yatırım ile yurt dışına da açılarak başarını perçinlemeye çalışacak. Başarılar! 

Web sitesi için tıklayın.

6. Popupsmart

Ankara'da geliştirilen bir araç olan Popupsmart, web sitesi sahiplerinin belirli görev akışlarını otomatik bir hale getirebilmelerini sağlarken dönüşümlerinin de artmasına yardımcı oluyor. Henüz yeni piyasaya sunulan Popupsmart'ın büyümesini ve hazırdaki global müşterilerini de daha fazla arttırmasını diliyoruz.

Web sitesi için tıklayın.

7. V-Count

Fiziksel mağazalardaki insanların ve tanıttığınız herhangi bir nesnenin sayımını yapay zeka ile kolaylıkla yapabilen V-Count 2019 yılında sağladığı büyüme ile ihracat noktasında ülkemize katkı sağladı. Huawei, Samsung, Vodafone, Bosch gibi dünya devi pek çok markaya hizmet sunan V-Count'u bu yıl da çok güzel rakamlarla görmek istiyoruz! 

Web sitesi için tıklayın.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

8. Mobile Action

Amerika'da kurulan Mobileaction'ın yazılım ekibi Ankara'da bulunuyor. Mobil uygulamalar bir analiz aracı sunan Mobileaction aynı zamanda mobil uygulama reklam aracı SearchAds'i de yayına aldı. şimdiye kadar pek çok dünya markası ile çalışmış durumda. 

Web sitesi için tıklayın.

9. Thundra

Ankara'da geliştirilen OpsGenie isimli teknoloji şirketini yurt dışındaki rakipleri Atlassian'a 295 milyon dolara satan ekip boş durmayıp hemen yeni bir girişme imza atmışlar.

Uygulamalar için ölçümleme ve güvenlik platformu olarak hizmet veren Thundra yakın zamanda 4 milyon dolar yatırım olarak büyümesine devam ediyor.

Web sitesi için tıklayın.

10. Oyna Kazan

Yeni özellikleri, sürekli güncellenen dinamik yarışma yapısı ile Oyna Kazan 2019'da Google Play Store'da yılın uygulaması ödülünü aldı. Bu yıl hedefini yurt dışında da büyümek olarak belirleyen Oyna Kazan'ın macerasını hep birlikte göreceğiz! 

Web sitesi için tıklayın.

Popüler İçerikler

Arkeolog Muazzez İlmiye Çığ 110 Yaşında Yaşamını Yitirdi
Montella Görevini Bırakırsa A Milli Takım'ın Başına Kim Geçmeli?
Bahis Reklam ve Teşvik! Acun Ilıcalı, TV8 ve Exxen Yetkilileri Hakkında Soruşturma Başlatıldı
YORUMLAR
30.01.2020

en gözde teknoloji şirketleri ama ilgi alaka sıfır. insider firması nereden geldiğini unutup gözünü o kadar yükseklere dikmiş ki, eğer dünya devi bir marka değilseniz tenezzül edip maillere cevap bile vermiyor. demekki bizim proje talebimiz sonucu ödeyeceğimiz para bu arkadaşlar için pek kıymetli değil. sonuçta marka değilsen paran da yoktur. düşünce böyle olunca pek te üstelememek lazım. illa ki farklı bir yazılım firması bulunur. gerçekten ihtiyacı olan, ve kazanacağı parayla, ileride nereden geldiğini unutmayan!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ