14 Şubat Deprem mi Oldu? Son Depremler Nerede Oldu? Kandilli ve AFAD Son Depremler Listesi...

Türkiye’de yaşanan son depremler  vatandaşların gündeminde. Deprem yönünden en tehlikeli ülkelerden biri olan Türkiye’de, büyük veya küçük her an depremler yaşanabiliyor. Yurdun farklı bölgelerinde yaşanan sarsıntılar sonrasında vatandaşlar kendi illerine ait araştırmalar yapıyor. Peki Kandilli Rasathanesi ve AFAD’ın yayınladığı son verilere göre yurdun hangi noktalarında deprem meydana geldi? İşte 14 Şubat deprem listesi…

Vatandaşlar tarafından son dakika depremleri yakından takip ediliyor. Günün farklı saatlerinde gerçekleşen sarsıntılar pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Konu ile ilgili son gelişme de Akdeniz'den geldi. Peki, deprem mi oldu, nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre son depremler listesi..

14 Şubat 2022 Kandilli Rasathanesi ve AFAD Son Deprem Ölçümleri

AFAD ve Kandilli Rasathanesi, ülkemizde ve komşu ülkelerde meydana gelen depremleri liste halinde takipçileriyle paylaşıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin paylaşımlarına bakarak çevrenizde deprem gerçekleşip gerçekleşmediğini kontrol edebilirsiniz.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

AFAD SON DEPREMLER SAYFASI

Popüler İçerikler

Galatasaray'dan Hem PAOK'a Hem de Fenerbahçe'ye Maç Sonunda Gönderme!
Fenerbahçeli Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Ayağından Vuruldu
Kübra Aykut'un Ardından Bir Şok Ölüm Daha: Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu Vefat Etti!