Son Dakika: 17 Aralık Koronavirüs Tablosu Açıklandı! Bugün Koronavirüs Vaka Sayısı ve Vefat Sayısı Kaç Oldu?

Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına alırken yapılan aşı çalışmalarıyla bir çok ülke normalleşme aşamasına geçmeye başladı. Ülkemizde de aşı çalışmalarının hızla devam etmesi ve en son yapılan tam kapanmayla beraber vaka artışının kontrol altına alınmasıyla birlikte düşüş sürüyordu. Fakat bir süredir paylaşılan koronavirüs tablolarında vaka sayılarında yükseliş görüldü. Peki 17 Aralık koronavirüs vaka sayısı kaç? Koronavirüs vefat sayısı kaç oldu? İşte 17 Aralık günlük vaka sayısı ve koronavirüs tablosu...

Sağlık Bakanlığı, corona virüs için son gelişmeleri ve günlük tabloyu paylaştı. Tabloya göre son 24 saatte 354 bin 857 Kovid-19 testi yapıldı, 18 bin 141 kişinin testi pozitif çıktı, 190 kişi yaşamını yitirdi.

17 Aralık Koronavirüs Tablosu

Tabloyu paylaşan Sağlık Bakanı, 'Hatırlatma dozu Türkiye’de erken uygulanmaya başladı ve ani vaka artışları yaşanmadı. Bu doz, aşıların yeni varyantlara karşı etkisini de artırıyor. Belirlenen aşı takvimi üzerinden 3 aydan uzun süre geçen vatandaşlarımızın hatırlatma dozunu yaptırmasını ısrarla öneriyoruz' dedi.

Popüler İçerikler

Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı