Son Bakıştaki O Gözler Kaldı Aklımızda... Ceren Özdemir'in Kendisini Takip Eden Katiline Bakışı Sosyal Medyanın Gündeminde

Biz kadınlar o tedirgin bakışın ne olduğunu çok iyi biliyoruz...

Ordu'da, evinin önünde bir saldırgan tarafından bıçaklanan 20 yaşındaki balerin Ceren Özdemir ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

14 yıl önce Ordu'da bir çocuğu öldüren, cezaevinden firar eden ve yakalandığı sırada da bir polis memurunu yaralayan suç makinesi zanlı Özgür A. ilk ifadesinde suçunu itiraf etti.

Detaylar için: 👇

3 Gün Önce Cezaevinden Firar Etmiş: Ceren Özdemir'in Yakalanan Katil Zanlısı Suçunu İtiraf Etti

Katil zanlısı Özgür A.'nın Ceren Özdemir'i takip ettiğini ortaya çıkaran kamera kayıtlarında Ceren'in katiline dönüp tedirgin bir şekilde bakışı sosyal medyada gündeme oturdu. Çünkü biz kadınlar o bakışın ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz...

1. 👇

2. 👇

3. 👇

4. 👇

5. 👇

6. 👇

7. 👇

8. 👇

9. 👇

10. 👇

Sokakta yürürken, gece ya da gündüz fark etmez, adımlarımızı hızlandırıyoruz; telefonla konuşur gibi yapıp, özellikle bir erkeği aramış numarasıyla kurtulmaya çalışıyoruz; yolumuzu değiştiriyoruz ya da açıksa bir dükkana giriyoruz...

Yemek siparişini getiren kurye erkekse mutlaka içeride biri varmış gibi konuşuyoruz, polisler gördüklerinde alsala bile yanımızda biber gazı taşıyoruz, çantamıza sıkıca sarılıp saldırı anında vurmak için tetikte bekliyoruz. 

İzleniyoruz ve katlediliyoruz. Ceren'in katiline o tedirgin bakışını unutmayın. Unutmayın ki artık ölmeyelim...

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
5 Yaşındaki Çocuk Şüpheli Şekilde Hayatını Kaybetti: Son Sözü "Anne Beni Bir Şey Isırdı" Oldu
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
05.12.2019

Sırf bunlar yüzünden sokakta yürürken önüme bir kadın denk geldi mi ya hızlanır onu geçerim ya da duraksar mesefeyi açmasını beklerim. Tedirgin olmasın, rahatsız olmasın diye. Bu o.çocukları yüzünden bizim bile psikolojimiz bozuldu.

05.12.2019

helalin var kardeş duygularıma tercüman oldun..hele bide kadın önümden giderken tedirgin bir bakış attığı zaman bana kendimi sapık,katil,tecavüzcü bir orospu çocuuu gibi hissediyorum..ne suçum var benim şimdi..?

05.12.2019

Onu gördü, hissetti, kalbi hızlı atmaya başladı, ablasını aradı, anahtarları istedi ama amacı bir an önce o histen kurtulmaktı, "biri var, görsün, defolsun gitsin" istedi, tam kurtuldum diye derin bir nefes aldı... Bu onun son nefesi oldu. Nereden mi biliyorum; sonuncusu hariç sıklıkla karşılaştığımız bir durum. Sadece öldürülmedim. Henüz öldürülmedim...

05.12.2019

Kanunen yasak ama siz yinede biber gazı taşıyın yanınızda. Koyun çantanıza dursun bi kenarda. Eğer sezgilerinize güveniyorsanız hiç şüphe etmeden sıkın suratına. Emin olun 30 cm'den sıkılan o gazın etkisiyle yerinden kalkamaz.

05.12.2019

O hissi hepimiz biliyoruz.. O bakışı hepimiz attık, atıyoruz..

TÜM YORUMLARI OKU (38)