Somali Cumhurbaşkanı'nın Oğlunun Kaçışı Sonrası Ece Üner'den Tüyleri Diken Diken Eden Konuşma

TV100 spkeri Ece Üner, Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun İstanbul'da bir kuryenin ölümüne sebep olduktan sonra Türkiye'den kaçmasını tüyleri diken diken eden bir konuşma ile eleştirdi. Ece Üner, ' Adaletin sopası zengine sihirli değnek, fakire keskin kılıç' ifadelerini kullandı.

Ekranların sevilen haber sunucusu Ece Üner, İstanbul'da bir motokuryenin ölümüne sebep olduktan sonra Türkiye'den kaçan Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu üzerinden adalet sistemine sert bir eleştiri getirdi.

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohamed Hassan Sheikh Mohamud’un çarptığı, 36 yaşındaki motokurye Yunus Emre Göçer iki engelli çocuk babasıydı. Söz konusu haberi sunduktan sonra yine tüyleri diken diken eden bir konuşma yapan Ece Üner şunları söyledi ⬇️

"Şimdi iki çocuk babası bir kuryeyi ezip geçiyorsun, hayatını çalıyorsun ama Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu olduğun için kaçıyorsun ya da kaçmana izin veriliyor, bu kısmı bilemiyoruz.""

"Her şey gibi o da gökkubbenin altında sır olarak kalmaz. Ama sonuçta elini kolunu sallayarak kaçıp gidebiliyorsun. Buna göz yumuluyor."

"Adaletin sopası zengine sihirli değnek, fakire keskin kılıç. Merak ettiğim kısmı şu adaletsizlik ve eşitsizlik insanlara bu kadar ümitsizlik veren bir boyuta tırmanınca bu toplumun harcı ne olacak?"

"Bir de unutmadan Türkiye'de Türk olmak bazen çok zor gerçekten."

İşte Ece Üner'in Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu ve adalet sistemini sert şekilde eleştirdiği konuşma ⬇️

Somali Cumhurbaşkanı'nın Oğlunun Öldürdüğü Kuryenin Eşi: “Polis Bize Eşimin İntihar Ettiğini Söyledi”

Popüler İçerikler

Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
10.12.2023

"Türkiye'de Türk olmak bazen çok zor" gerçekten... 👏🏻👏🏻

10.12.2023

"İki tane tanrı var; birisi yaratan, ikincisi sizin yarattığınız ve ben sizin yarattığınız tanrıyı bilmiyorum ama sizin yarattığınız tanrıdan korkuyorum! Tıpkı size benziyor sizin tanrınız da... Küçük, yalancı, yozlaşmış, zenginlerin yanında, fakirlerden uzakta..." P.K

10.12.2023

yarattıkları tanrı olayına kesınlıkle katılıyorum!!!

10.12.2023

Şu olanlara sebep olanlar sözde Allah'a ahirete inaniyorla ya inşallah bağıra bağıra geberirler

TÜM YORUMLARI OKU (15)