Soma İçin Sahnede Olacaklar

Anadolu Ateşi ve Sadri Alışık Tiyatrosu bir gecelik gösterilerinin gelirlerini Soma'ya bağışlayacak.

Soma'da yaşanan maden faciasından sonra ülkenin bir çok yerinde Soma'yla dayanışmak amacıyla kampanyalar düzenlenmeye başladı. Kimi sanatçılar konserlerini iptal ederken kimi de konserlerini, oyunlarını iptal etmeyip gelirini Soma'ya bağışlıyor. 'Anadolu Ateşi' ve ' Sadri Alışık Tiyatrosu' bu gruplardan...

'ATEŞ' SOMA İÇİN YANACAK

Anadolu Ateşi, Soma maden ocağı faciasında yaşamını yitirenlerin yakınlarına destek olmak için bir performans sergileyecek.

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, 20 Mayıs'ta Antalya Aspendos Arena'daki gösterisini Somalılara ithaf edecek ve gösterinin tüm gelirleri Soma kayıpları ailelerine bağışlayacak.

SOMA İÇİN PERDE DİYECEK

Sadri Alışık Tiyatrosu, 'Yatak Odası Diyalogları' oyununu Zorlu Center Performans işbirliği ile 25 Mayıs Pazar akşamı Zorlu Center PSM'de Soma'da yakınlarını kaybeden aileler için oynayacak.

Yönetmenliğini Galip Erdal'ın üstlendiği Goncagül Sunar, Levent Ülgen, Eylem Öden ve Hasan Erdem'in oynadığı 'Yatak Odası Diyalogları'oyununun geliri Soma'da yakınlarını kaybeden madenci ailelerine bağışlanacak.

  • Haber Türk

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı