Soluksuz İzleyeceğiniz, Silahların Susmadığı Bir Hikaye: Bataklık

Kurcala ekibi yine mükemmel bir işe imza atarak soluksuz izleyeceğiniz bir hikaye ile karşımıza çıktı. Birbirinden güzel detaylarıyla sizi kendine çekecek hikayede aksiyona doyacaksınız! Silahların susmadığı aksiyon dizisi; Bataklık.

"İki çay on beş lira mı? Çay mı içtik benzin mi ulan it!"

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR

Bence gerçekten o silahlar artık bir sussun. Yeter, gına geldi artık ya silah silah silah. Nereye baksak mafya, adam kesmeler, kaçırmalar, silahlar, öldürmeler, uyuşturucu.... Toplumun geldiği nokta içler acısı! Bu bu kadar matah bişeymiş gibi bir de haber yapıyorsunuz! Bir Onedio takipçisi olarak size tavsiyem Kalitenizi düşürmeyin, yükseltin.

29.01.2019

gerçekten silahların susmadığı bir şeyi soluksuz mu izleyeceksiniz?

29.01.2019

ne güzel ya oh valla öldürün tatattata tarayın her yeri, küfürler havada ucussun misss. Bir ara aile dizileri tutmustu hani su herkesin acayip mutlu oldugu, birbirini cok sevdigi, baslarina olmadik isler gelmesine ragmen aksam sofraya mutlu mutlu oturulan diziler filmler... Onların topluma pozitif etkileri nasil oldu acaba o dönem aile ici siddette, suc isleme oraninda nasil bir degisim vardi? medya toplumu etkiler bakin bireyi etkilemesi apayrı bir konu belki iddia edilecek simdi egitimli adami etkilemez diye ama toplumu etkiler yani arada sende kaynarsin.

29.01.2019

Cevrende alısılmışın dışında bir gerilim hissetmiyor musun? Evinde degilse bile dışarı adimını attiğın anda? Evet ekonomik sebepler de etkili ancak medyanin; tv, sosyal medya, yazili-gorsel basin vs etkisi cok daha fazla. Herkes bir seylere kiziyor aciyorsun tv yi kızgın adamlar katliam yapiyo ohhh rahatlatti mi seni? bakiyirsun sosyal medya da herkes buzlu bademler süt banyolariyla bilmem ne, bi bakiyorsun kendine delik bir corap, yaksam yakmasam kombisi; memnuniyetsizlik ve kaygı. ha gormeyelim sorunlari degil demek istedigim ama bir yere götürülüyoruz topluca bunu görelim bi.

TÜM YORUMLARI OKU (7)