SOLOTÜRK'ün Gökyüzünde Harikalar Yarattığı Gösterisini Bir de Kokpit İçinden İzleyin!

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi SOLOTÜRK, geçen hafta Balıkesir'de muhteşem bir şova imza attı.

Balıkesir'de havalanan SOLOTÜRK'ün o gösterisi kokpit içinden de kayıttaydı.

Hava Pilot Yüzbaşı Erhan Günar komutasında havalanan SOLOTÜRK'ün, gökyüzündeki cesur hareketleri kokpit içindeki kameraya yansıdı.

Görüntülerde, SOLOTÜRK'ün Edremit Körfezi üzerinden geçişi, uçağın manevraları ve Akçay Sahili'ni dolduran vatandaşların yoğun ilgisinin yanı sıra Günar'ın vatandaşları selamlaması yer alıyor.

İşte o görüntüler:

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR

Gururlandınız mı izlerken? Kabardı mı göğsünüz. Bu efsaneler malum kişilerin pire için yorganı yaktığı o HARP OKULLARINDAN mezun olmuşlardır. Belki de bir daha bu kalitede asla yakalayamayacağız. Yazık. Çok yazık. İş yerime 5 dk mesafedeydi. Bu kalitede gösteri yapabilen başka bir ekip yok. Kaydedilmiş en yakın uçuş yakınlığı ile gurup halinde uçan tek gösteri ekibi. Tişörtleri inanılmaz karizma. Ve kaliteli. Fiyatları uygun. Ve Bağış olarak gelire kaydediliyor. ACun bunu da pazarlasana? 100.000 forma 500.000 forma yazsana bazılarına!? E reklamı olmaz ama, yapmazsın dimi ? Alsana Cem yılmaz 1000 tane hediye etsene çocuklara. vs.vs.vs. Anca götümüze kocaman fiyatlar **GAÇÇİ** marka giyinin siz.. Şimdi siktirin gidin de ülke bir gerçek sorunlarına odaklansın.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ