Yapay Zeka mı Gerçek mi? Jenniffer Lopez ve Ben Affleck Evliliğini Bitiren Puff Diddy Skandalı Olabilir mi?

Son haftalarda Amerika gündemini sarsan Puff Diddy olaylarına ait perde arkası her geçen gün aralanmaya devam ediyor. Yabancı bir X kullanıcısı, içerisinde Jenniffer Lopez ve Puff Diddy'nin bulunduğu bir görseli geçtiğimiz akşam paylaştı ve bu görselin Ben Affleck'in evliliğini sonlandırmasının nedeni olduğunu öne sürdü. Yapay zekayla oluşturulup oluşturulmadığı tartışılan görsele ve detaylara birlikte bakalım 👇🏻

Bir dünya yıldızı olan Jenniffer Lopez 2022 yılında Las Vegas'ta gerçekleşen bir törenle Ben Affleck ile dünyaevine girmişti. İkilinin ilişki mazisinin 20 yılı aşkın olması, eski aşıkların yıllar sonra bir araya gelmesi ise birçok kişi tarafından oldukça dikkat çekici bulunmuştu.

''Büyük aşk'' denilerek özenilen bu çiftin mutluluğu ne yazık ki kısa sürmüştü. Lopez’in New York’ta 2024 Met Gala’ya tek başına gelmesinin ardından aralarının zaten çatırdamakta olduğunu bildiğimiz çiftin yollarını ayırdığı da böylelikle kesinleşmişti.

Yabancı basına göre ise ayrılığın nedeni çiftin birbirine yeterince vakit ve dikkat ayırmaması olmuştu. Hatta bazı kaynaklara göre Ben Affleck, 2000'li yıllardaki ilk ayrılıklarının ardından Jenniffer Lopez ile ilişkisinde kendisini ''aptal gibi hissettiğini'' söylemişti.

Fakat ortaya atıldığı gibi etrafı kasıp kavuran bir iddia ayrılığın sularının bu kadar durgun kalmasına izin verecek gibi gözükmüyordu. Şimdilerde Amerika başta olmak üzere dünya genelinde konuşulan ''Puff Diddy skandalı''nın ucunun bu aşka da dokunduğu iddia edildi.

Amerika'da rap müziği başta olmak üzere müzik piyasalarının kilit isimlerinden biri Puff Diddy. Yapım şirketi sahibi olan bu kilit isim, a'dan z'ye birçok ünlü isme de kolaylıkla erişebilen ve hatta düzenlediği büyük partilerle de nam salmış bir isimken şimdilerde hakkında birçok dava açılmış ve aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu öne sürülmüş birisi kendisi.

Diddy, 1990'lı yılların sonunda Jenniffer Lopez ile de bir ilişki yaşamıştı aynı zamanda. Hatta ikili o dönem yine skandallara isimlerini en üst sıralardan yazdırmayı başarmıştı belki duymuşsunuzdur.

Ben Affleck, Jennifer Lopez ve Puff Diddy'yi bir arada konuşmamızın sebebi ise dün yabancı bir kullanıcı tarafından yapılan skandal bir X paylaşımı. Bu kullanıcının iddia ettiğine göre Affleck'in evliliğini bitirmesinin sebebi bu fotoğrafmış.

twitter.com

Fakat gelin görün ki fotoğrafın yapay zeka ile oluşturulduğu da ortaya atılan iddialardan biri. Gelin fotoğrafın yapay zekaya ait olup olmadığı hakkındaki iddiaya bakalım ve daha sonra da yorumlarda buluşalım 👇🏻

''Bu görüntü yapay zeka tarafından oluşturulmuştur ve eklenen yüzlerin piksel boyutunun piksel değişimiyle doğrulanmıştır.

Eller büyük boyutlu ve/veya mevcut değil ve diğer birçok bariz kusurun yanı sıra rastgele bir renkli resim eklenmiş.''

İlginizi çekebilir:

Hadise Gebze'deki Hayvan Katliamının Ardından Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!
Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'den Eşzamanlı Paylaşım: Çift Birlikte Tenis Oynadıkları Anları Paylaştı!
Kalbine Giden Yol Sorulan Ünlü Şarkıcı Murat Boz'dan Pek İncelikli Bir Cevap: ''Gönlü Güzel Olsun!''

Popüler İçerikler

Numan Kurtulmuş’un "Anayasanın 3. Maddesi Değişebilir" Önerisi Büyük Tepki Topladı
İpler Yine Gerildi: Farah Zeynep Abdullah, Ödülünü Yılmaz Güney'e Adayan Nur Sürer'e Tepki Gösterdi
Sadece Boşanmak İstemiştim! Oğuzhan Uğur'un Mevzular Açık Mikrofon Programına Damga Vuran Cemile’nin Hikayesi
YORUMLAR
15.10.2024

fotoğrafın gerçek olmadığı o kadar belli ki

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ