Sokaktaki Vatandaş: 'Benim Başkanım Recep Tayyip Erdoğan Çalıyorsa da Alnı Secdeye Gidiyor'

Sokak röportajına konuşan bir vatandaşın sözleri sosyal medyada gündem oldu. O röportajda vatandaş, 'Benim başkanım Recep Tayyip Erdoğan çalıyorsa da alnı secdeye gidiyor' diyor.

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
YORUMLAR

Birgün gece kalkmışsın evinde bir tıkırtı, salona geçmişsin ve maskeli bir adam torlamış toplamış evde ne var ne yok çuvala doldurmuş ve fakat orada birden bi huşu gelmiş ve namaza durmuş namazı kılıp çuvalı alıp gidecek (biraz ütopik olabilir belki) sende adamı gördün ve Çalıyor ama namaz kılıyor diyip geri dönüp huzur içinde uyur musun? veya bi geldin adam elinde bez topladığı değerli eşlyaların altını üstün siliyor, Çalıyor ama çalışıyor da dermisin... Ülen P**evenk alnı secdeye değen adam para çalar mı? ülen Ş**efsiz müslüman dediğin adam benim senin hakkını yer mi? gerçi seni s**se yeridir ya...

05.10.2021

dinden imandan secdeden bahsediyor ama kul hakkından bahsetmiyor. Hırsızlığı meşrulaştıemasının sebebi namaz kılması videoda ki kim bilmiyorum ama açsın kuranın türkçesini okusun hoş okusada birşey anlayacağını düşünmüyorum ama bir umut bu cahilliğin ceremesini çekmek zorunda değilim ama çekiyorum işte. Aysun kayacıyı sen ne kadar haklıymışsın da haberimiz yokmuş.

05.10.2021

hayvan çiftliği kitabında koyunların etrafımızda olması ve kitapta kurgulanan her şeyin de etrafımızda olması dehşete düşürüyor.

TÜM YORUMLARI OKU (23)