'Sokaktaki Bir Kıza Nasıl Yürürüz?' Taktiği Veren TikToker

Bir TikTokerın kendisine gelen ve sokaktaki bir kadına nasıl 'yürüneceğinin' sorulduğu soruya cevap verdi. İzliyoruz...

Popüler İçerikler

UEFA Uluslar Ligi'ne 0-0'la Başladık: A Milli Futbol Takımı Galler Deplasmanından 1 Puanla Dönüyor
ODTÜ Mezuniyet Törenindeki Pankartlarda Kendini Gören Hande Yener Öğrencilerle Büyük Gurur Duydu!
Ekonomi Uzmanı Şeref Oğuz, Enflasyon Rakamlarıyla 2025 Asgari Ücretini Hesapladı
YORUMLAR
29.04.2021

Abla sen ne anlatıyorsun ya. Cidden sokakta elinde poşetlerle yürüyen rastgele bir kıza 'Poşetlerinizi taşıyabilir miyim' demeniz, o kızın da bundan etkilenip kabul etmesi için kusura bakmazsanız ruh hastası olmanız lazım. Ayrıca kim neden ve nasıl hayatında ilk defa 3 saniyeliğine gördüğü birinden hoşlanabilir ve onu kahve içmeye falan davet edebilir? Sokak ya bu. Cidden insanlarda hoşlanmanız için kriterleriniz zekası, konuşması, terbiyesi vesaire değil de çekici olması mı?

29.04.2021

Hayatta tek amacınız kız veya erkek peşinde olmak olmasın bu kız gibi onun yerine yaşlı, hamile veya engelli bir insanın poşetlerini taşırsanız insanlara karşılıksız yardım etseniz daha iyi olur...

29.04.2021

İkinci soru ısrara gireceği için kız bağırarak "Hayır ya gider misin?" diyecek. Bunu duyan esnaf dükkandan çıkıp sen mahallenin kızını mı taciz ediyorsun lan lavuk diye bir temiz sopa çekecek. Yeterince şanssızsanız yakındaki bir devriye arabası kalabalığı görecek ve sizi tacizden karakola alacak. Her ne kadar salınacak olsanız da ailenize ve dostlarınıza durumu tam olarak açıklayamayacaksınız. İlk soru güzel ve yeterli.

TÜM YORUMLARI OKU (14)