Sokakta Yürüyen Kadını Gizlice Videoya Çeken 3 Yabancı Uyruklu Erkeğin Tacizini Kaydedip Polise Teslim Etti

Mersin'de bir vatandaş kadınların gizlice videosunu çeken yabancı uyruklu erkeklerin tacizini kaydetti.

Aykırı.com.tr'den Berat Temiz'in haberine göre, Mersin'in Akdeniz ilçesinde Ferhat Cuvak isimli bir vatandaş, sokakta yürüyen kadınları gizlice kayda alan yabancı uyruklu 3 şahsı yakalattı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan ferhat Cuvak isimli vatandaş, 'Telefonlarından bir sürü fotoğraf ve video çıktı. Adalete teslim ettim lütfen duyarlı olun. Bugün başkasına yarın size olabilir. Sonuna kadar takipçisi olacağım. Ne pahasına olursa olsun biz mücadelemizi özgür bir ülke üzerine devam ettireceğiz' dedi.

Kaynak: Aykırı

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'deki Suriyeli Olaylarına Tepki: "Sokakları Ateşe Vermek Kabul Edilemez"
Selçuk’ta Başlayan Yangın Kuşadası’na Ulaştı, Büyümeye Devam Ediyor
Suriye’de Tansiyon Yükseldi: Türk Vatandaşlarına, Araçlarına ve Türk Bayrağına Saldırılar Yapıldı
YORUMLAR
06.05.2022

Sorsan ağacı çekiyorlardı kadınlar görüntüye girmiş diyerek bunları savunacak kadar mülteci müptelası yetkililer var!

Hala bu o.çlarını savunan destekleyen var bu ülkede ....... Bu medeniyet görmemiş insanlıktan yoksun varlıkları destekleyenlerde onlardan aşağı kalır yanları yoktur.

06.05.2022

Onların tuzu kuru. Hiç bu insanımsı yaratıklarla karşılanmıyorlar günlük hayatlarında. Çoğunun bir ayağı Avrupa’da zaten en ufak bir gerginlikte atacaklar yurtdışına kendilerini. O yüzden bu sadece bizim mücadelemiz

06.05.2022

Soylu'ya göre kadın suçlu, neden önlerinden geçiyor. Çektikleri görüntüleri ülkelerin de kalanlara gönderip ''cennete geldik olum'' falan diyorlardır. Öyle geri kalmış öyle baskılanmış kot pantolonlu kadın dahi görse yamuluyor bu ümmetini siktiğiminin çocukları.

TÜM YORUMLARI OKU (18)