Sokakta Yürüyen Kadın, Silahlı Saldırıya Uğradı: Hayati Tehlikesi Var

İstanbul’da sokakta yürüyen bir kadın, silahlı saldırıya uğradı. Polis silahlı saldırganı her yerde ararken, ağır yaralanan kadının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kadına yönelik şiddete bir yenisi daha eklendi.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'un Çekmeköy ilçesine bağlı Çamlık Mahallesi Çuhadar Sokak'ta yürüyen Çiğdem S. kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından silahla vuruldu. Çiğdem S. vücuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle kanlar içerisinde yere yığıldı. Silahlı saldırgan olay yerinden hızlıca uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadını ambulansa taşıyarak Şehit Prof. Sancaktepe İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Vücuduna 2 kurşun isabet eden Çiğdem S.'nin hastanede tedavi altına alındığı hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri, sokak giriş çıkışına şerit çekerek çevrede incelemelerde bulundu. Polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Olay yerinden görüntüler:

Murat Kurum İkinci Kez Mal Varlıklarını Açıkladı: ''Mal Varlığımız Helaldir"
Emeklilere Zam Sinyali: Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok Canlı Yayında Açıkladı
Türkiye'nin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaydan Çektiği İzmir'i Paylaştı: "Ege’nin İncisi İzmir"

Popüler İçerikler

Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
YORUMLAR
21.03.2024

ay benim eve çok yakin yerde olmuş. gerçekten yeter artık caydırıcı cezalar olmadıkça bu böyle devam edecek kadinlar katlediliyor çocuklar tecavüze ugruyor hayvanlar tekmelerle zehirlenerek öldürülüyor ve oturmus izliyoruz caydırıcı hiçbir ceza yok.kadın çocuk hayvan cinayetleri de dahil politiktir.

21.03.2024

Ben artık caydırıcı cezadan falan vazgeçtim ceza verseler raziyim

21.03.2024

Muhtemel sebebi belli bir cinayet daha. Kadına şiddet ile ilgili daha ilk okulda ders okutulması gerekiyor. Bu artık ülkenin en önemli sorunlarından biri haline geldi. Ve bu sorun ancak eğitimle giderilir. Öyle dinciler in dediği gibi ahlakla değil....

21.03.2024

Bu işin boku çıkmaya başladı

TÜM YORUMLARI OKU (13)