Sokakta Staj Arayan Boğaziçi Üniversitesi Öğrencisi

Ekşi Sözlük'te yer alan bilgiye göre, Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği 4. sınıf öğrencisi olan genç, uzun uğraşlar sonucu staj başvurularına olumlu cevap alamadı. Son sınıf öğrencisi olan genç staj yapacak yer bulamayınca çareyi sokağa çıkarak staj yeri aramakta buldu.

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
YORUMLAR
10.07.2018

reklam kokan hareketler... Şirketlerin en sevdiği şey bedava eleman çalıştırmaktır. Stajyerlerde genelde ya ücretsiz ya da az parayla staj yapar. Hele ki Boğaziçi Kimya Mühendisliği öğrencisi staj için yer bulamamışsa ya aramamıştır ya da gerçekten kimya okumuyordur. Ayrıca sokakta gezen ve çalışıp çalışmadığını bile bilmediği vatandaştan yardım istiyor.

10.07.2018

Dediğiniz şey fen edebiyat fakültesindeki kimyadır muhtemelen. Kimya mühendisleri staj bulmakta zorlanırlar.

10.07.2018

uyuşturucu üreticileri bence değerlendirmeli böylelerini.. tam bataklığa düşürmeye hazır yetenek.. 4-5 bin ver istediğin eroini pişirsin :D

11.07.2018

resmen şöyle bağırmıssın kardeş=ben breaking bad izlediiiiiiim!

10.07.2018

Biraz saçma buldum. Kimya mühendisliği okuyabilipte staj yapacak yer bulamıyorsa çözümü sokakta bu şekilde değil kendinde aramalı. Yüzlerce kariyer sitesi var birinden yanıt alamazsa diğerinden mutlaka alır. Gerçekten Kimya mühendisliği okuyupta arıyorsa protesto ya da dikkat çekmek amaçlı yapılmış eylem olarak değerlendirilebilir.

TÜM YORUMLARI OKU (18)