Sokakta Piyano Çalan Gence Eşlik Ederek Dünyayı Bir Dakikalığına Güzelleştiren Piyanist

Camden Stewart isimli genç, sokakta çaldığı piyano videolarını paylaşarak fenomen oldu. Interstellar filminin efsane müziği Cornfield Chase'i çalarken piyanist Karim Kamar'ın da Stewart'a eşlik etmesiyle orada bulunanlar muhteşem bir müzikal şölen yaşadı.

O anlar için 👇

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
15.07.2022

O kadar uzak kalmışız ki bu tarz ruh okşayan güzel şeylere , izlerken istemsiz gülümseme oluştu yüzümde. Umutsuzluktan , kaygıdan , kavgadan , ayrımcılıktan , kendi ayıbını başkalarının ayıpları ile örtmeye çalışanı görmekten tükenmiş içi boş birer beden olduk resmen. Ruhunu şeytana satanımız da var , mücadele ederken ayakta kalabilmek için ruhunu beslemekten vazgeçende. Ölümü beklerken saniye saniye ölüyoruz farkında olmadan. Fikirlerimiz , hayallerimiz ölüyor. İleriye gitmek için attığımız her adımda dizlerimiz titriyor , iz bırakmak isterken kirli bir toz çoktan kaplamış oluyor ayak izimizi. Hadi biz güzel günleri birazda olsa yaşadik diye avuturken kendimizi , cocuklarimizin kardeslerimizin bahtsızlıgının hüznü çöküveriyor yüreğimize.

Kardeşim klavyene sağlık, neler yazmışsın böyle! Öğlen saati birayı açtırdın bana;)

15.07.2022

Harika.

15.07.2022

Gitmek istediğin konser hangisi diye sorsalar düşünmeden vereceğim tek cevap HANS ZIMMER... başlıkta Interstellar filminin efsane müziği demiş tabide hans zimmeri anılmaması ayıp olmuş

TÜM YORUMLARI OKU (12)