Sokakta Karşılaştığı Husumetlisi Tarafından Tabanca Kabzasıyla Darp Edildi

Adana'da sokakta karşılaştığı husumetlisi Kemal Y. tarafından başına tabancanın kabzasıyla vurulan Ali E. ağır yaralandı. 

Olay, akşam saatlerinde merkez Seyhan ilçesine bağlı Mavi Bulvar’da meydana geldi. İddiaya göre, Ali E., sokakta yürüdüğü sırada, aralarında daha önceden husumet bulunan Kemal Y. ile karşılaştı. 

Otomobilden inen Kemal Y. ve arkadaşları, Ali E. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Kemal Y., yanında bulunan tabancanın kabzasıyla Ali E.'nin başına vurdu. Ali E. kanlar içerisinde kalırken, Kemal Y. ve arkadaşları geldikleri otomobille olay yerinden kaçtı.

Kurtulmak için markete sığındı

Ali E., çevredekilerden yardım istemek için cadde üzerindeki bir markete sığındı. Ağır yaralanan Ali E.'nin kan kaybettiğini gören çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri Ali E.'yi ilk müdahalenin ardından Yüreğir Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Polis ekipleri Kemal Y. ve arkadaşlarının yakalanması için çalışma başlattı.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

EYT’liler Dahil Edildi, Yaş Sınırı Yok: Emeklilere Ücretsiz Olan Yerler ve İndirim Avantajları
7 Senenin Ardından İstanbul Konseriyle Ortalığı Yakıp Geçen Tarkan'ın Sahne Şovu Sosyal Medyayı Salladı
Bu Tarihlerde Sipariş Verirken Dikkat! Kuryeler Sipariş Getirmeyecek
YORUMLAR

Adam yine merhametli çıkıp, vurmamış

12.08.2022

Vursa daha iyiymiş

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ