Sokakta Kadınların Görüntülerini Gizlice Çeken Pakistan Uyruklu Kişi Yakalandı

İstanbul'da kadınların görüntülerini gizlice çekerek, sosyal medyada paylaşan yabancı uyruklu şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Eyüpsultan'da yabancı uyruklu bir kişinin kadınların görüntülerini izinsiz çekerek, sosyal medya hesabından paylaşmasıyla ilgili çalışma başlattı.

İş yerinde yakalandı

Yapılan çalışmada kimlik bilgileri tespit edilen Pakistan uyruklu T.H, Topçular Mahallesi'ndeki iş yerinde yakalandı.

Şüpheli, 'özel hayatın gizliliğini ihlal' suçuna ilişkin işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi geri gönderme merkezine teslim edilecek.

Şüphelinin yakalandığı iş yerine de kaçak işçi çalıştırmaktan cezai işlem uygulandı.

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
23.05.2022

Kapıdan kov, bacadan geri girsin. Linç edeceksin orospu çocuğunu.

23.05.2022

Geri göndermek falan değil ya, tutup analarını sikeceksin bunların. Yani biz ana bacıya bu kadar önem veren, dilimizden düşürmeyen bir toplum olarak nasıl bu kadar sakin kalabiliyoruz aklım almıyor.. Adam kalkmis gelmiş te anasının amindan, burada benim karımı kizkardesimi habersizce videoya alıyor, yayınlıyor..hala ortalık sakin. Büyük ayaklanma çıkması lazım. Cok net söylüyorum, toplu olarak linç lazım.

23.05.2022

o zaman kanunun yasaların bir anlamı kalmaz. sınır dışı edilmekten farklı bir yasa çıkarırsın bu suça o zaman tamam. ama senin şuan yaptığın da suç. halkı suça teşvik etmek galeyana getirmek oluyor bu yaptığın

23.05.2022

Bunlar duyduklarimiz!!! Ben kadin olarak soyluyorum hic ama hic rahat degilim paranoyak oldum! Cocugu 1 dk gozumden ayiramiyorum!! Bu kadina,cocuga zulumdur!! Guzel yurdumun heryerini istila etmisler hic biyerde huzur yok!

24.05.2022

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Bende eşimi ve kızlarımı gözümün önünden ayıramıyorum. Yani kadın olarak değil toplum olarak rahat değiliz. Toplum olarak zulüm görüyoruz. Mutlaka çantanızda en azından biber gazı vs olsun. Bu ahlaksız ve cahil sapıkların nerede ne yapmaya kalkışacağı belli olmaz.

TÜM YORUMLARI OKU (20)