Sokakta Bir Şeyler Satarak Ekmek Parası Kazanmaya Çalışan Emekçi İnsanlara Altın Dağıtan YouTuber

Hayat herkese eşit davranmıyor...

YouTuber Emirhan Özhan ve İbrahim Yılmaz, sokağa çıkarak emekçi insanlara altın dağıttı.

Zor şartlar altında ekmek parası kazanmaya çalışan insanlara yardım elini uzatan YouTuberlar oldukça duygusal anların yaşanmasına neden oldular.

İşte o görüntüler:

Popüler İçerikler

Gerek Var mıydı? Uraz Kaygılaroğlu'nun Sevgilisinin İlk Sergisi İçin Verdiği Pozlar Büyük Tepki Çekti!
Ak Parti ve MHP'den Muhalefete Geçen Belediyelerdeki Milyarlık Borçlar Dudak Uçuklattı
Onur Akay Yeni Suphiye Orancı Bombasını Patlattı: Büyük Kızın Babasının Usta Şarkıcı Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
21.11.2020

Bu yapılan doğru değildir. Youtube kanalından milyarlar kazanmalarının en büyük sebebi yardım adı altında sömürdükleri bu insanlardır. Yardım yapacaksan bunu şov yapmadan yapacaksın.

21.11.2020

Olumsuz yorum yapanlara sesleniyorum. Tamam sizde garibanlara altın, para dağıtın. Varsın dediğiniz show yapın. Razıyım. Bir faydanız yok, iyilik yapanlara laf söylüyorsunuz. Ne ölüye ne diriye faydanız var. Sadece saçma sapan yorum yaparak birey görevinizi yapıyorsunuz.

21.11.2020

Onların yaptığı da yardım değil, menfaat ilişkisi. burda yorum yapanların yardım yapmadığını nerden biliyorsunuz ayrıca. Bu tarz şeyler doğru değil, eleştirilmesi de normal. eleştirilsin ki yapılmasın. yardım değil kastım, yardım gene yapılsın, gizli yapılsın. bu tarz menfaat ilişkisi ile gösteri yapılmasın, çok yanlış.

21.11.2020

yeter ya yeter!! şov bu, değilse neden yayınlıyorlar? sadakanın gizlisi iyidir. bu insanları niye 100 binlerce kişinin önünde durumu kötü diye gösteriyorlar? bumu iyilik , iyilik akımı? neymiş örnek olmak için bırakın Allahaşkına bunu izledikten sonra kaç kişi gidip altın dağatacak. "ŞOV"

TÜM YORUMLARI OKU (7)