Sokakların Hayvanlar İçin Barınma Alanı Olmadığını Söyleyen Veyis Ateş'in Tepki Çeken Paylaşımı ve Tartışmalar

Köpekler nerede yaşasın o zaman?

Twitter'dan Yusuf Bedir Kartal isimli kullanıcı sokak köpeklerinin başka bir sahipli köpeği parçalamaya çalıştıklarını ve bisikletli birini de bacağından ısırdıklarını söylediği bir video yayınladı.

@yebekaben

İlgili videoyu buradan izleyebilirsiniz;

Bu videoyla birlikte de birçok insan sokakların köpekler için yaşam alanı olmadığını ve tehlikeli olduklarını dile getirdi.

Uyutulmaları gerektiğini söyleyenler de oldu.

Habertürk sunucusu Veyis Ateş de tepki gösterenler arasındaydı. Sokakların köpekler için barınma alanı olmadığını söyledi.

Ateş'in bu paylaşımı da haklı olarak tepki gördü.

İki taraf da aslında bakarsanız haklı fakat sokak hayvanlarının yaşam alanlarına müdahale etmek de doğru değil. Bu noktada belediyelere çok fazla iş düşüyor. Umarım hem hayvanlar hem de insanlar daha fazla zarar görmeden bu mesele çözüme kavuşur!

Sizin düşünceniz nedir bu konuda?

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
03.06.2021

Amk saldırıyor hayvan işte. Sayıları 3 5 oldu mu cesaret buluyorlar, saldırıyorlar. Sabah işe giderken ya da gece eve dönerken karşılaşın şöyle bir sürü ile bakayım içe doğru sıçmıyor musunuz? Barınaklarda iyi bakmıyorlar diye sokakta saldırıya uğrayıp ses çıkaran millete kızacağına o barınaklardaki şartları iyileştirmeyen yetkililere kız. Sahilde yürüyüşte, çimenlerde piknikte ya da çocuğunla parkta oynarken köpek saldırısına uğrama ihtimali nerenin medeniyeti merak ediyorum?

Bu olay çözüm bulunması en zor olaylardan birisi, toplatsan ayrı toplatmasan ayrı sıkıntı çıkıyor. Hepsinin kısırlaştırılmasının imkanı da yok. Ama artık çözüm bulunması gerek, sorun gittikçe büyüyor çünkü. Hayvan sevgisini sadece sokaktaki hayvanlara mama su vermek olarak algılayan insanlar da farkında olmadan bu hayvanlara kötülük yapmış oluyor aslında. Hayvanın üremesini sağlamış oluyorsun çünkü, köpekler kediler bir kerede en az 3-5 yavru doğuruyor bu da sokakta soğuktan donacak, sefalet çekecek daha çok hayvan demek. Köpekler de kalabalık olduğunda saldırganlaşıyor büyükleri geçtim çocuklar için ciddi tehlike.

03.06.2021

Uygun ortam olmadığın (yemek, barınak, su) hiçbir hayvan kızana gelmez ve doğurganlık dönemine girmez. İnsanlar içinde bu böyle. Kapının önüne hergün yemek bıraktığınızda bu yemeği, yakınlarda yatabileceği bir yer varsa barınağı, birikintilerde suyu sağlıyor. Bu şekilde kızana gelebiliyorlar. Doğum için uygun şartlar olmadığında kadınlar adet görmezler, çünkü adet dediğimiz şey vücudun "Ben hazırım" dediği andır.

03.06.2021

bugün köpekler gitsin dersiniz yarın kediler öbür gün sakallılar.Sonu yok bu sikik taleplerinizin.Modern kentlerde böyle şeyler yokmuşmuş.siktir git o zaman modern kente.Bu kent böyle kedili köpekli :)

TÜM YORUMLARI OKU (52)