Sokak Röportajında Mikrofon Uzatılan Kadın:"Türkiye'yi Karalamak İçin Ekonomiyi Bahane Ediyorlar"

Sokak röportajında mikrofon uzatılan vatandaş ekonominin iyi olduğunu Türkiye'yi karalamak için ekonominin bahane edildiğini iddia etti.

Videonun tamamını izlemek için:

Popüler İçerikler

Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR

elim ayağım titriyor telefon diyorlar onu bunu diyorlar artık bunları gördükçe 1 saniye bile izlemiyorum cahil gördüm bunlar kara cahil bu kadar yobaz olamazsınız ya

19.11.2021

Geçen bir araştırma sonucunda gördüm, neden çoklukla ve maalesef kadınların AKP'yi savunduğuna dair. Özellikle çalışmayan ve gün boyu havuz medyasının yayına maruz kalan bu kadınların fazlası ile etki altında kaldığını anlatıyordu. Dayılar ayrı bunlar ayrı bir dert. Dinlemeye değmez bir güruh, bunları tespit edip akıl ve ruh sağlığı açısından bir kontrolden geçirmek lazım, durumu kanıtlanan ve ümitsiz olandan da oy verme hakkını alacaksın.

19.11.2021

Ütopya gibi lan insan hayret ediyor, sanki ülkedeki en gerizekalı akp'liyi alıp klonlamışlar diğerlerini de telef etmişler. Nasıl bir partinin taraftarları hep aynı cümleleri kullanabilir cidden insan hayret ediyor bir tane mi çıkmaz içlerinden ekonominin telefonla asgari geçim düzeyi ile ölçülmeyeceğini düşünebilen.

TÜM YORUMLARI OKU (14)