Sokak Röportajında Küfreden Teyzeyi Profil Fotoğrafı Yapan Danla Biliç Tepki Çekti

YouTube videolarıyla kısa bir sürede ünlenen ve kendisine büyük bir hayran kitlesi edinen Danla Biliç, profil fotoğrafına meşhur küfreden teyzeyi koyunca büyük tepki çekti, hatta tehdit edildi. Detaylar👇

Muhtemelen son yılların en çok konuşulan ve merak edilen isimlerinden biri olan Danla Biliç'in attığı adım olay oluyor biliyorsunuz. Kendisi, hepimizin gündeminde seçimlerin olduğu bugünlerde, aniden profil fotoğrafını küfreden meşhur teyzenin fotoğrafı yapınca da çok konuşuldu haliyle.

Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyen kadına, küfreden teyzeyi hepiniz hatırlarsınız...

Danla Biliç her ne kadar sonradan profil fotoğrafından teyzeyi kaldırsa da, başka bir kadına küfreden bu teyzeyi profil fotoğrafı yapması, doğal olarak sosyal medya kullanıcılarının tepki göstermesine sebep oldu.

Buyrun, Danla Biliç'in profil fotoğrafına küfreden teyzeyi koyup ardından değiştirmesine gelen tepkilere beraber bakalım.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

İstifa Eden Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a Şahan Gökbakar'dan Çok Konuşulan Veda!
Cem Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu'nu Destekleyeceğini Açıkladı
Kraliçe'nin Zeynep'i Selin Şekerci: Güzellik Algısına Uymadığım Anlar Oluyordur

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
13.05.2023

Bunların her şeyi kofti olduğu gibi kadın haklarını savunmaları da kofti inananın aklından şüphe ederim

13.05.2023

Bence bu konuda konuşacak en son güruh sizsiniz “Kadına şiddet abartılıyor.” “Evdeki işler yetmiyor mu?” “Kadınlar iş aradığı için işsizlik yüksek.” “Kızlar okuyunca erkekler evlenecek kız bulamıyor.” “Kadınsa o da iffetli olacak. Mahrem namahrem bilecek. Herkesin içerisinde kahkaha atmayacak, bütün hareketlerinde cazibedar olmayacak” “Kadının fıtratında erkeğe köle olmak var” "Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer." "Sürtükler..." ve buna benzeyen nice cümleler sizin akıl hocalarınızdan, savunduğunuz parti başkanından ve parti üyelerinin dilinden döküldü. Sıradan bir vatandaşla bir kitleyi temsil eden kişilerin sözü bir olabilir mi? İnsanların bu kadar kutuplaşmasının nedeni ne acaba? siz bu konuda konuşacak en son kitlesiniz. Bırakın bu demokratik insan hakları ayaklarını size yapılınca ancak sesiniz çıkıyor.

13.05.2023

Ben her ne kadar teyzeyle aynı siyasi görüşten olsam da tavrını doğru bulmadım, istemsiz fırladı ağzından anlıyorum, insanlar artık çok kızgın iktidara onu da anlıyorum ama yine de kufurun hakaretin savunulacak tarafı yoktur arkadaşlar. Nasıl ki şiddet meşru savunma amacı tasimadikca savunulamaz küfür de öyle. Teyzeyi profil fotosu yapması da toplumsal ayrışmaya hizmet eder başka bir şeye değil. Zalimin en büyük marifeti mağdurunu da kendine benzetmesiymis. Karşı olduğunuz tavrı üslubu kim yaparsa yapsın savunmayın. BİRLESE BİRLESE KAZANACAGİZ.

15.05.2023

Kusura bakmayın da her gün kadınlara hakaret eden, sürtük diyen, kadınla erkek eşit değildir diyen, İstanbul Sözleşmesini kaldıran, 6284 numaralı kadınları koruma kanunu seçimde pazarlık konusu yapan bir lideri(!) savunan kişi kadınlık sıfatı hariç her şeyi hakediyordur. Çok biliyorsa kapasın kafasını da tayyibin türbanlı bacısı olsun. Bu ülkede hem özgür yaşayıp hem tayyibi savunamazsınız. Gidin afganistanda savunun. Helal olsun teyzeme kafası kapalı ama ters köşe yapmış👏

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ