Sokak Röportajında Konuşan Yaşlı Adam: "Tayyip İçin Adam Dövdüm Bir Daha Asla Vermem"

Sokak röportajında, 'Türkiye'nin en büyük problemi ne?' sorusunu yanıtlayan yaşlı bir adam, tüm seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdiğini belirtti.

Yaşlı adam, uzun yıllardır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy verdiğini ve onun için büyük desteklerde bulunduğunu belirtti. Ancak artık bu tutumunu değiştirdiğini ve bir daha Erdoğan’a oy vermeyeceğini ifade etti.

Ayrıca, 10 bin TL'lik maaşına isyan ederek, “10 bin lirayla geçinilir mi ya? Ayıp! Kendisi, 10 bini bir seferde markette harcıyor.” dedi.

Yaşlı adamın açıklamaları, röportaj sırasında muhabirin “Son pişmanlık neye yarar?” şakasıyla birlikte sosyal medyada gündem oldu.

Videonun tamamı için 👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

Trafik Çevirmesinde Kasksız Yakalanan Motosikletli, Polisle Tartıştı: "Alo Dediğim Zaman 10 Tane Kask Gelir"
AK Partili Ahmet Tural'dan Deprem Yorumu: "Tanrı'yla Aramıza Girmeyin"
Türkiye'den Yurtdışına Yerleşen Bir Genç Kadın Gitme Sebeplerini Böyle Anlattı: "Umutsuzluğa Alışamıyorsun"

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
16.09.2024

Senin gibiler yüzünden yıllarımız gitti, ülkemizi ne hale getirdiniz. şimdi pişman olsan ne fayda. 1000 belanın içindeyiz. Hangi biri düzelecek.

17.09.2024

Milletin gençliği gitmiş, sevmediği mesleğe hapsolmuş, dinden soğumuş, çalışmaları liyakatsizlerin elinde heba olmuş... bu amcacım 10.000 lira ila zor geçiniyoruzun derdine düşmüş anca. Sana müstehak da olan kurunun yanındaki yaşlara oldu maalesef.

16.09.2024

dindarr ve kindarr 100binler hafiz imam hatip kuran kursundan akin akin oy vermeye gidiyorlar dayi,sen cayini ve bekle.

17.09.2024

şimdi herkesin bık bık söyleyip durduğu bişey diycem... hani her şeyin başı eğitim... var ya... her şeyin başı eğitim değil kardeşim, her şeyin başı analitik düşünme yetisini kazanma, eleştirel yaklsşıma sahip olma, baban da olsa napıyon lan diye sorgulama. yani eğitim de çözüm değil bu mallara. kendine değene kadar yılana dokunmaz çünkü koyunsu eğitimden geçenler, yanındaki adaletsizliğe ses çıkarmaz. canı yanınca aha böyle zırlamaya başlar

17.09.2024

Sen onun zırladığına bakma. O kadar eminim ki bugün seçim olsa yine aynı partiye oy verir. Bazılarının parti tutkusu fanatizm boyutunda. Düşünmüyorlar, araştırmıyorlar. Alışkanlıklarını değiştirmiyorlar. Dediğin gibi çözümü eğitimden de geçmiyor.Psikolojik tedavi lazım bazı kişilere ki değişimden, değişmekten korkmasınlar

TÜM YORUMLARI OKU (23)