Sokak Röportajında Konuşan Kadın: “Hastanelerde Randevu Bulamadığım İçin Çocuğunu Kaybettim”

Sokak röportajlarına eski dönemleri hatırlatan insanların ‘eskiden hastanelerde çok sıra beklediklerini, geceden hastaneye gitmek zorunda kaldıklarını’ söylediklerini duyuyoruz. Yine bir sokak röportajında bir kadın, hastane meselesine değindi.

Kanal Dünya isimli YouTube kanalının sokak röportajında konuşan kadın, 1,5 yaşındaki çocuğunu randevu bulamadığı için kaybettiğini açıkladı.

Eskiden uzun süreler bekleseler de doktora muayene olabildiklerini, şimdi randevu bile bulamadıklarını söyleyen kadının yaşadıkları kalpleri sızlattı.

İşte o anlar;

Mansur Yavaş'ın Torunu Kemal Mansur, Ekrem İmamoğlu'nu Sorularıyla Terletti
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Seçimi Kaybederlerse Hükümeti Bırakmazlar" İddialarına Yanıt Verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sultangazi Mitinginde Reji Ekibiyle Gerginlik Yaşadı: “Bana Küfür Ettirtmeyin.”

Popüler İçerikler

Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
YORUMLAR

oğlum doğuştan kalp hastasıydi. defalarca yogun bakımda yattı çıktı. en uygun tedaviyi amerikada egitim aldim egitim arastirma hastanesindeki bir doktor yapabildi. ancak biz ona dogum yaptigim memorialdaki bir prof un eski ogrencisi oldugu icin ulasabildik. bir gün kontrol için sıra beklerken bir kadını hic unutamıyorum kucaginda oglumdan biraz büyük bebegiyle ameliyat günü verdiler ama mr icin tum İstanbulda yakin zamana yer kalmamis ameliyati erteliyorlar ben ne yapayim ozel 2 bin istiyor veremem cocugum kötüleşiyor olecek demişti. kalbim paramparça oldu insanlar boyle bir caresizlige neden mahkum ediliyor anlayabilmis degilim. paran yoksa öl denilen bir sistemdeyiz.

13.05.2023

üzüldüm çok zor ama işte bunlari yaşayıp bilen bir kişi olarak sandıkta hesabını sormalısın ablacım,bende çok sevdiği birini kaybettigim için sabırlar diliyorum

13.05.2023

allah rahmet eylesin yattığı yer cennet olsun . çok doğru diyor abla doktorlara zamanında giderseniz gidin demesini bildin güzel ülkemde vasıfsız ne kadar it köpek varsa topladın (suriye afgan lardan bahsediyorum ) senin egon yüzünden fakir fukara sıkıntı çekiyor.

TÜM YORUMLARI OKU (12)