Sokak Röportajında 'Kafa Keseceğim' Diyen Suriyeli Genç Sınır Dışı Edilecek

Bursa'da internetten yayın yapan yerel kanalın muhabirine verdiği röportajda ”Kafa keseceğim' dediği gerekçesiyle gözaltına alınan ve mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Suriyeli A.A.F. (24), yarın sınır dışı edilecek. Sınır dışı edilmek için yeniden evinde gözaltına alınan A.A.F., Bursa İl Göç İdaresi’ne teslim edildi.

DHA'nın aktardığı habere göre, sokak röportajında 'kafa keseceğim' ifadelerini kullanan Suriyeli A.A.F.’nin, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı ve İl Göç İdaresi’nce Türkiye’den sınır dışı edilmesine karar verildi. Bugün yeniden evinde gözaltına alınan A.A.F., Bursa İl Göç İdaresi’ne teslim edildi.

A.A.F.'nin yarın sınır dışı edileceği bilgisi paylaşıldı.

Sokak röportajında kullandığı ifade tepki çökmişti👇

Sokak Röportajında 'Kafa Keseceğim' Demişti: Gözaltına Alındı

İnternet üzerinden yayın yapan yerel kanalın muhabirine verdiği röportajda, Suriye uyruklu A.A.F.’nin ”Kafa keseceğim' demesi, tepki toplamıştı. Görüntünün sosyal medyada yayılması ve tepkilerin artması üzerine Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nca A.A.F. için yakalama kararı çıkartmış ve gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan Suriyeli A.A.F., emniyetteki sorgusunun ardından 29 Mayıs’ta adliyeye sevk edildi. A.A.F., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

A.A.F.’nin, savcılık sorgusunda, ”Arkadaşlarımla sokakta gezerken, adamla kadın kavga ediyordu. Adamın, kadına vurduğu gördüm. Yanlarına giderek, kavgayı ayırdım. Daha sonra o adamla ben kavga etmeye başladım. Çevredekiler kavgayı ayırdı. O sırada elinde kamera ve mikrofon olan kişiler geldi. Ne olduğunu sordu. Ben de ’Kadına vuruyor. O adamın kafasını keserim’ dedim. Kadına vuran adam için o cümleyi söyledim. Benim sözlerim çarptırıldı. Suçsuzum” dediği öğrenildi.

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
30.05.2019

Bugün metroda duyduğum şey beni şok etti. Emekliye 1000 Suriyeliye 3000 Suriye ye gidene 7000 tl bayram ikramiyesi veriliyor. Allah belasını versin bunların . Yıllardır it gibi çalışıyoruz. Bu siktiğimin piçleri enayi bi ülke bulmuşlar asalak gibi yaşıyorlar

02.06.2019

7000 bini versinler ben suriyeye giderim amk.

30.05.2019

bence bayram için ülkesine giden de geri alınmasın almanya bunu zamanında çok yaptı bizimde yapmamız lazım.

30.05.2019

hayvanlar kafa kesmesını bılıodun madem ülkenı savunsaydın yamyamlar ayrıca savaş bitti mk neden kımse bunlar geri gitsin demior seçimlere 4.5 yıl var 10 mılyon olur bunlar zaten hepside çocuk yaptı daha bok giderler

tam bunu yazıyordum yorumunu gördüm. bayram gezmesine gidiyorlarsa orada yaşayabilirler de bence. dediğin gibi iyice yerleştiler.

TÜM YORUMLARI OKU (45)