Sokak Röportajında Instagram Yasağına Tepki Gösteren Kadın Tutuklandı

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen bir sokak röportajında Instagram yasağına tepki gösteren bir kadının açıklamaları sebebiyle gözaltına alınmıştı. Yapılan işlemler sonrasında mahkemeye çıkarılan kadın tutuklandı. 

“Tüylü Mikrofon” isimli YouTube kanalının sokakta gerçekleştirdiği röportajda bir kadın, Türkiye’de yaklaşık 10 gün kapalı kapan Instagram yasağına tepki göstermişti.

İşte o video...

“Tüylü Mikrofon” isimli kanalın sahibi Ozan Çakmaçı, sokak röportajında konuşan ve adının Dilbura olduğu öğrenilen kadının söyledikleri sebebiyle sabah saatlerinde gözaltına alındığını açıklamıştı.

Gözaltına alındıktan sonra mahkemeye çıkarılan Dilruba isimli kadın tutuklandı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada yeni medya platformlarında "sokak röportajları" veya "vatandaşın görüşü" gibi adlarla yapılan yayınların da inceleneceğini duyurmuştu.

Bir Sokak Röportajında Konuşan Amcanın Röportaj Boyunca Yaptığı İronilerin Hızına Yetişemeyeceksiniz
Güvenlik İhlali mi Var? Twitter (X) 9 Avrupa Birliği Ülkesi Tarafından Şikayet Edildi

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Mehmet Ali Erbil'in Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Hakkındaki Yorumları Fena Ayıplandı!
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
YORUMLAR
12.08.2024

Boyle boyle korkutarak susturacaklar herkesi. Bu dunyada yolunuzu buldunuz elbet ahirette cezasini cekeceksiniz

12.08.2024

Korkutarak susturacaklar mı? ben neden susmuyorum, ve beni neden hiç tutuklamıyorlar? muhalif olmanın, yapılan işe karşı çıkmanın usülü adabı vardır, birincisi adına ulusal yas ilan edilen birine arabın biri demek ikincisi ülkeye babasının çiftliği demek gibi hükumeti küöük düşüren sözler kabul edilemez. Muhalefet edin, ama okuduklarınızı öğrenip, inceleyip, kabul edşlebikir argümanlarla muhalefet edin, hakaret, küfür, aşağılama, makama saygısızlık kabul edşlemez. oldum olası muhalifim, sizin kadar kötü muhalefet yapan bir nesil görmedim.Tabi haberi yapanın hit almak, vatandaşın sinir uçlarına dokunarak bir yerlere gelmek gibi bir aksiyon şekli var ki bu onedio nun da ayağı çukurda demektir. Onedio da devşete ve makamlara sayısız hakaret ve küfür gördüm, bu suç, ama bunu kaldırmamak da suç. onedio da suç ortağı, ve sizler bu tür durumlara tepkinizi yanlış gösterdiğiniz için mevcut hükumet size trol muamelesi yapıyor

Milletin canı burnunda ekonomi pahalılık vergiler konuşulmasın diye yapıyorlar bunları..10 milyon mülteciye bizlerden alınan vergilerle bedavadan bakılıyor yazık çok yazık.

12.08.2024

anca birini alırsınız da kalan binler ile nasıl başa çıkacaksınız...😡😡😡

12.08.2024

Allah aşkına kimden ses çıkıyor da binler kimmiş. Kim savunuldu da kimi almıyorlar. Bak kız arada kaynamış bile.

TÜM YORUMLARI OKU (122)