İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınması, kendisinin destekçileri tarafından tepki ile karşılandı. Önce diplomasının iptali, ardından gözaltına alınması pek çok kişi tarafından hukukuz bulundu. Gözaltı kararının ardından ülkenin dört bir yanında halk protesto gösterileri düzenlemeye başladı.
Gökçe Çiçek Kösedağı, insanlara mikrofon uzatarak yaşanan bu süreç hakkındaki düşüncelerini sordu. İnsanlar Ekrem İmamoğlu'na desteklerini belirtirken yapılanlara da tepki gösterdi.
Akıl tutulmasıymışmış! Bunların ki tam bir bağnazlık, fanatiklik. Millete takım tutar gibi parti tutuyor diyorlardı ya bunlar onu da geçmiş. İnsanın babası olsa böyle arkasında durur mu acaba? Adamın hakkında yolsuzluktan teröre onlarca suçlama var hiçbiri çürütülmemiş, herif aklanmamış gözaltına alınmasına tepki gösteriyorlar. Akıl tutulmasının alası budur!