Sokak Röportajında Gözyaşlarına Boğulan 52 Yaşındaki Adam: 'Sabah Yoğurt Ekmek Yediniz mi?'

Kendine Muhabir isimli YouTube kanalının sokak röportajına konuşan ve 52 yaşında olduğunu belirten bir vatandaş geçim sıkıntısını dile getirdi. 'Mahşerde iki elim yakalarında olacak' diyen adam, 'Bugüne kadar ağlamadım ama devlet beni bu hale düşürdü' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Fenerbahçeli Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: Ayağından Vuruldu
Ece Üner, Çöp Poşetinde Taşınan ve 26 Suç Kaydı Olan Katil İçin Konuştu: “Çöp Kokana Kadar Neden Beklendi?”
Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
YORUMLAR
20.04.2022

Salgın dönemindeki antisosyal devlet anlayışı AKP'nin halka bakışını açık ve net göstermişti.Yaptıkları uygulamaların soru işaretleriyle dolu ve eksik olduğunu biliyorlar fakat ses gelmezse açıklama yapmıyorlar ya da düzeltmiyorlardı. Doğrudan kendi başınızın çaresine bakın bizi rahatsız etmeyin diyemedikleri için sürekli gündem değiştirme yoluna gittiler.

20.04.2022

onu da bulamayacağız az kaldı! hiçbir markette uygun fiyatli satılan sütlerden yok, fiyatı 3 TL artmış olmasına rağmen raflar boş.bugun yarın yoğurt, peynir de sadece pahalı markalar kalır reyonlarda. ramazanda ucuz et yenecek diye beslemesi zaten yük haline gelen süt ineklerini kesime gönderdi besiciler. böyle şey görülmedi!!! ekmeği karneyle alıp, yanına da ayakkabılarınızı kaynatıp suyunu içeceğiz(2.dünya savaşı, ve Çanakkale cephesi menüsü kombini)

20.04.2022

Röportajın geçen senelerden olduğu o kadar belli ki zira yoğurt şu an lüks tüketim sınıfında amcam. Ah ah bizim de hakkımız haram zıkkım olsun !

21.04.2022

Yeni çıktığı zaman izlemiştim bunu Ankara'da Çay satan abimiz vardı hani hatırlayan varmi

TÜM YORUMLARI OKU (12)