Sokak Röportajında Cumhurbaşkanı Adayı Olarak Kendi Adayından Başka Birini Söylemek İsteyen Eşini Konuşturmadı

Sokak röportajlarında, eşler arasında yaşanan küçük atışmalara sık sık şahit oluyoruz. Fakat eşinin sözünü kesmeye çalışan ve iterek oradan uzaklaştırmaya çalışan bir adam oldukça tepki çekti.

Bir pazarda "Cumhurbaşkanı seçiminde var mı bir adayınız?" diyerek mikrofon uzatan muhabire pahalılıktan şikayet eden kadını eşi susturmaya çalıştı.

'Adaya gerek var mı, adayımız Erdoğan' diyerek eşini oradan uzaklaştırmaya çalışan adam sosyal medyada oldukça tepki gördü.

İşte o anlar;

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
19.04.2023

Reyiz Seçilirse enflasyonu falan düşüremez.Düşürebilecek olsa yıllardan beri düşürürdü şuanda seçili değil mi Reyiz :) Daron Acemoğlu'nun Ulusların Düşüşü isimli kitabını okuyabilirsiniz.Demokrasiden uzaklaşan,diktatörlüğe doğru giden,adaletin olmadığı,liyakatin olmadığı ülkeler yoksullaşmaya mahkumdur.Bizim de başkanlık sistemi geldiğinden beri hızlandırılmış şekilde deneyimlediğimiz acı gerçek bu...

20.04.2023

yüz yıllik cumhuriyetin seksen yılı liyakaltli ve diktatörsüz dü yirmi yıldır liyakatsiz vede diktatorlü oylemi halkin iradesi ile secilmiş basbakan asıldı bu ülkede sen ne konuşuyorsun yıllarca tek parti rejimi ile yönetildi bu ülke yillarca açık oy gizli tasnif ile secimler yapıldı siz ne liyakatin den ne diktatorlüğün den bahsediyorsunuz bilginiz olmadan fikir sahibi olarak oturduğunuz yerden iskembenizden sallamayın

20.04.2023

Bu nasıl bı kafa yapısıdır yahu bu ne demek tercihini sunmasına izin vermemek! Hadi burda müdahale etti oy verirken de yanına mı girecek, abla sandıkta konuşur umarım oyunu şak diye basar geçer aklı varsa sanki kocası görecek.

Giriyorlar zaten 🙄 Zafere giden yolda her şey mübahtır deyip her şeyi yapıyorlar.

20.04.2023

tabi onune bi tas yemek gelsin de zikkimlansin, ustune bide cigara, gerisi muhim degil, kadin onu nasil yapti ne etti hic umurunda degil..

TÜM YORUMLARI OKU (28)