Sokak Röportajında 'Akaryakıt Pahalıysa Gezmesinler' Diyen Kadının Sinirlerinizi Altüst Edecek Sözleri

İnsanlar arabaya binmenin ya da kafeye gitmenin lüks olmadığını ne zaman anlayacak acaba? Kendine Muhabir YouTube hesabında yayınlanan sokak röportajında mikrofon uzatılan kadının sinirlerinizi altüst edecek açıklamaları gündem oldu.

Kendine Muhabir YouTube kanalının Antalya'da yaptığı sokak röportajına denk gelen kadın, 'Dolar 17 lira olmuş olabilir ama bakın herkes dışarıda, mutlu ve geziyor' dedi. Ekonominin kötü olmadığını söyleyen kadın, akaryakıt fiyatı hatırlatılınca 'Binmesinler, ayaklarını ona göre uzatacaklar' diyerek tepki çekti.

Söz sizde... 👇

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
YORUMLAR
16.06.2022

Araç sahibi olmak, tiyatroya gitmek, gezmek, dışarıda yemek yemek lüks değil. Farklı şehirler görmek, yerin dibinde olmayan evlerde yaşamak lüks değil. Evde kütüphane kurmak kitaplar, elektronik cihazlar almak lüks değil. Tüm bunlar asgari yaşam. Çünkü ölmemek yaşamak değil.. Şu tür açıklamalar sadece cehaletle ekonomi bilmezlikle, ülkeden bi haber olmakla ilgili olamaz, öte kavramlar var. İçinde bulunduğumuz durumu normalleştirmeye çalışan putlar çeşit çeşit. Cahiller, tuzu kurular, çıkarcılar vs. Eğitimiyle görgüsüyle bencilliğini gizlemeyen bu abla açık ve net hortumu kendine bağlayanlar grubuna mensup. Sırf kendi düzeni bozulmasın diye temel tüketimi lüks sayan iyi bir hayatı insanlar için değersiz gören şark kurnazları. Cebinde 1 lirayla intihar edenlere de şükretmelerini söyle bari tam olsun yokluk döngüsü.

16.06.2022

Evet yine biri evinden çıkarken beynini masada unutmuş

18.06.2022

Sende bunun beyni var ve evde unutmuş sanıyordun değil mi?? ne kadar iyimsersin, benim için önemsiz kendisi için vahim olan bişey söyleyecem, bunun beyni yok

17.06.2022

Abla seni duvardan duvara vurarak döverim belki aklın başına gelir o zaman

18.06.2022

Niye abla dedin?? hakediyor mu?

TÜM YORUMLARI OKU (32)