Sokak Röportajına Damga Vuran Anlar: "Eskiden Atatürk Düşmanıydım, Okudum Kendime Geldim"

YouTube'da yayın yapan 'Sokak Kedisi' isimli kanalın sokak röportajında mikrofon uzatılan yaşlı bir adamın Atatürk açıklamaları gündem oldu. Yaşlı adam, 'Eskiden Atatürk düşmanıydım, okudum kendime geldim elhamdülillah. Siz de okuyun' ifadelerini kullandı.

YouTube'da yayın yapan 'Sokak Kedisi' isimli kanalın sokak röportajında konuşan yaşlı adam, "Atatürk bütün varlığını halka bağışladı. Her yanı fabrika doldurdu. Siyasetçinin malı mülkü olmaz. Siyasetçi halka çalışır. Atatürk değerli bir müslüman ve paşaydı" dedi.

Yaşlı adam halka bol bol tarih kitabı okumayı tavsiye etti ve şöyle devam etti:

"Ben eskiden Atatürk düşmanıydım, okudum kendime geldim elhamdülillah. Siz de okuyun."

İşte o anlar 👇

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Türkiye'nin En Kalabalık İlçesi Belli Oldu: 57 İlden Fazla Nüfusu Var!
Stanley Termoslarda 'Kurşun' İddiası: Şirket TikTok'ta Yayılan Videolar Sonrası Açıklama Yaptı

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
31.01.2024

Abi zaten araştırmadan, okumadan, bilmeden etmeden saçma sapan sözlerle hiçbir argümanı olmayan insanların belirli bir kesime/kişiye düşman kesilmesi anlamsız geliyor. Ha mantıklı bir sebebiniz olur amenna saygı duyulur ama ezbere cümleler, kulaktan dolma bilgilerle bı yere varılmaz.

31.01.2024

Zaten bu insanlar araştırsa, okusa, bilse, etse, Atatürk özelinde söylüyorum, bu düşmanlığı destekleyecek sağlam argüman kurulamayacağını fark ederler.

31.01.2024

Amca okuyup Atatürk düşmanı olan nadirdir zaten. Okumayıp Kemalistlerin durumuna bakıp onları Atatürkçü zannedince ülkenin yarısı Atatürk düşmanı oluyor. Kemalist için Atatürk sadece arkasına sığınılacak bir nesnedir. Rakı bardağındaki Atatürk imzasından ibarettir. Mason localarını kapatan, Müslüman öğrencilerin Hristiyan yapıldığını öğrenir öğrenmez yabancı okulunu kapatan, turistik bölgede imamlık yapan imamı "sen dinini iyi bilmezsen turistlere İslam'ı nasıl anlatacaksın" diye azarlayan, minbere çıkıp "Anayasamız Kurandır" diyen Atatürkü anlatmaz onlar sana. Sen okuyup öğreneceksin. Çünkü anlatırlarsa seversin, malzemelerini ellerinden almış olursun. Bu ülkede hırsızlık Allahın arkasına sığınıp, her türlü ahlaksızlık da Atatürkün arkasına sığınıp yapılır. Hee Atatürk iyi bir Müslümandı demiyorum. Orasını Allah bilir. Ama sizin zannettiğiniz gibi Allahla teke tek atan adam değildi. Düşmana Allah Allah diye hücum eden orduların komutanıydı.

31.01.2024

"Kemalistler en büyük Atatürk düşmanıdır, Atatürk yaşasa bi tane Kemalist bırakmazdı" iddiamı yıllardır linçleyip alay edenler şimdi niye yorumumu beğeniyor? Azıcık tutarlı olun amk.

31.01.2024

Dedecim zaten Allah'ın ilk emri OKU! ama işte bizim süslümanlar kendilerine göre yaşadıkları için kahveden ve sakallı amcalardan din öğrenmeyi seviyorlar.

TÜM YORUMLARI OKU (38)