Sokak Röportajı Veren Kişinin Tepki Toplayan Cevabı: "Bayanlar Boşuna Şiddet Görmüyor"

Sokak röportajında bir şahısa, 'Yolda şiddete uğrayan bir kadın görsen müdahale eder misin?' sorusu yöneltildi. Şahsın verdiği cevap ise sosyal medyada tepki topladı.

Yolda şiddete uğrayan bir kadın gördüğünde tarafsız kalacağını belirten şahıs, kendisine yöneltilen soruya, "Bayanlar boşuna şiddet görmüyor, hep erkeklere atıyorlar suçu." şeklinde yanıt verdi.

Soruya verdiği cevap ve kurduğu cümlelerle dikkat çeken şahıs, sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından tepki aldı.

Videonun tamamı için 👇

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

Maltepe'de Korkutan Görüntüler: Yurdun Çatısına Çıkan Öğrenciler Tehlikeli Hareketlerde Bulundu
İstanbul'da Bir Taksici ABD'li Askerlere "Ölürüm Türkiyem" Şarkısı Dinleterek Gezdirdi
İlahiyatçı Mustafa Öztürk: "Atatürk'e Sövmeniz, Saymanız, Nankörlük Etmeniz Kanıma Dokunuyor”

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
03.09.2024

Bir adam sırf doğuştan fiziksel olarak daha güçlü diye kadın dövebiliyor ve acaba ne yaptı diye bir sebebe dayandırılmaya çalışılıyor. Testesteron olsam senden utanırdım be adam.

03.09.2024

hayatında sahip oldugu tek üstünlük bu çünkü. Özünde korkağın pısırığın teki.

03.09.2024

Aciz korkak ve güçsüz erkeklerin aptal savunması. Kendine güvenen özgüven sahibi bir erkek böyle bir şeye kalkışmaz. Ben aldatıldığımı öğrendiğim gün bile aklimdan böyle birşey geçmedi hatta tiksinmenin yanında ona acıdım diyebilirim. Ayrıca hafi hatali oldugu icin diyelim sen hicmi hatali olmuyorsun iste buda mutlak cehaletin sonucu. Birde bu muhabette asil olaya degilde bayana takilan bir aptal var ondan bahsedemiycem bile. Bayan kelimesi öz türkçedir baymakla uzaktan yakindan bir alakasi yok. Ve soylu onurlu manasina gelen önektir. Bazi aptal feministlerin asil onemli. oktalari gormezden gelip boyle sacma seylere takilmasi deli ediyor beni.

03.09.2024

Merhaba Kuzey, başına gelenlere üzüldüm. Umarım şimdi mutlusundur. Bayan kelimesine karşı olmamızın sebebi baymaktan gelmesi falan değildir. Bir erkeğe rahatlıkla erkek denilmesine rağmen kadına neden kadın denilemiyor. Kadın kelimesi neden utanç verici olarak görülüyor ya da kaba olarak görülüyor da yerine bayan kelimesi getiriliyor. Bunun altında çok fazla anlam var.Buraya yazması uzun sürer. Ama bu ülkede feministten çok kadın düşmanı yaşar ama onların bir adı yoktur. Ekşi sözlükte her gün onlarca kadına nefret kusan başlık açılır. Ama kadına söylenen aşağılayıcı feminazi kelimesinin erkekte bir karşılığı yoktur. Nereden nereye geldim :)

03.09.2024

öyle bir coğrafya ki erkek sürekli mağdur döverken de mağdur şiddet görürken de (psikolojik) mağdur ancak bir tek kadın mağdur olamaz dayak yer hemen sebep aranır acaba naptı da dayak yedi denir erkek şiddet görür bu sefer herkes erkeğe acır kimse bu kez fiziksel şiddete maruz kalan kadında olduğu gibi sebep aramaz kötü kadın olur (sebep aranmalı demiyorum elbette sadece bu ikiyüzlülük canımı sıkıyor)

TÜM YORUMLARI OKU (21)