Sokak Röportajı'nda "Adalet Yok" Diyen Bir Gence "Gençlerin %80'i Aptal" Diyen Şahıs Tepki Çekti

Kuşaklar arasındaki farklar, çoğu zaman anlaşmazlıkların neden olur. Bu durum, tarih boyunca her dönemde ve çeşitli alanlarda kendini göstermiştir. Ancak bu çatışma, en belirgin şekilde siyaset sahnesinde kendini gösterir. Siyaset, kuşaklar arasındaki görüş ayrılıklarını ve çatışmaları en yoğun şekilde hissettiren bir alan olmuştur. Bu durum, kuşakların birbirlerini anlamasını ve ortak bir zemin bulmasını zorlaştırırken, aynı zamanda siyasetin dinamik ve değişken yapısına da katkıda bulunur. Sokak röportajlarında bu tartışmalara sıkça rastlıyoruz.

Sokak röportajında bir genç ülkede adaletin olmadığını anlatırken, orada bulunan bir şahıs bu sözlere tepki gösterdi.

Mahallesinde bir doktor atandığını, adalet olmasaydı doktorun atanamayacağını söyleyen şahıs “Gençlerin %80’i aptal” dedi.

İşte o röportaj;

twitter.com
twitter.com
twitter.com

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

İndi Bindi Ücreti 600 TL İsteyen Taksici Müşterisi "Babam Emniyet Müdürü" Deyince Şaka Yaptığını Söyledi
Tunceli'de Bir Vatandaşın Mülkiyet Kavramı Üzerine Söyledikleri Gündem Oldu
16 Yaşındaki Bir Motosikletli Çocukla Çarpışan Sürücünün Sözleri Sinir Bozdu
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

En Düşük Emekli Maaşı İçin SGK Uzmanından Çok Konuşulacak Tahmin
Anlamak İsteyene: Kadına Şiddete Dikkat Çekmek İsteyen Kadınların Yeni Akımı Çok Beğenildi
Mustafa Destici'nin "İşe Alırken Evlilere Öncelik Verilsin" Önerisine Gelen İronik Yorumlar
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
06.03.2025

Beyni yok fikri var

07.03.2025

Adam Adliyede çaycı Adaletin ondan iyimibi bileceksiniz🙃

07.03.2025

Adaletle ilgili zerre kadar bilgisi olmayan çaycı Adalet dağıtıyor 🤦🏻‍♀️ Allah'ım bu adam sandıkta oy kullanmayada gidecek!! keşke seçmelerin zaka seviyelerine bakılsada öyle sandığa gitme hakkı olsaydı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ