Sokak Ortasında Bir Vatandaşı Gasp Eden Kişileri Perişan Eden Polis Aracı!

Sokak ortasında bir kişiyi gasp ettikten sonra motosiklet ile kaçan kişiler polisin takibi sonucu hayatlarının en büyük dersini aldı. Arjantin'de yaşanan olay saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, motosikletin polis aracına çarpması sonucu gaspçılardan birisi hayatını kaybetti.

⚠⚠⚠ Bu video bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir. ⚠⚠⚠

Popüler İçerikler

Arda Güler'in Buz Pistindeki Performansı Yine İspanyolları Büyüledi
Esra Erol’un İfşa Ettiği Sahte Mehdinin Müridinin Esra Erol’u Tehdit Ettiği Video Ortaya Çıktı
Hazal Kaya, “Neden Orada Oturmuyorum?” Diye Hesap Soran Erkekleri Koruma Derneği Başkanına Fena Laf Soktu
YORUMLAR
04.12.2019

uygunsuz mu? keyiften orgazm oldum izlerken.

04.12.2019

1 tanesi net ölmüştür. kalan 2side pipetle beslenir hayatı boyunca umarım. bunlar beni kötü yapacaksa evet yapsın aq çocuklarına az bile olmuş.

04.12.2019

Konuya hümanist yaklaşan arkadaşlar demiş ki oh olsun diyenler o gaspcilardan daha kötü. O arkadaşları biri kendisinin ya da bir yakının boğazına bıçak dayandiginda da gaspçısına aynı humanistlikle yaklaşmasını tavsiye ederim aksi taktirde ölüm kaçınılmaz sonu olur. Diğer taraftan bir gaspcinin ölümüne ya da yaralanmasına toplumun Oh olmuş demesinden doğal ne var? Toplum kötü insanı kabullenmiyor dışlıyorsa bu gayet sağlıklı bir tutum. Böyle olmazsa her köşe başında escobarlar oluşur ve kahraman övgüsü alır. Gaspçı öldüyse bir pislik daha gitmiş kim bilir kaç kişinin hayatı kurtuldu. Yaralandiysa umarım hayatının kalanını kaba eti üzerinde sürünerek tamamlar.

05.12.2019

İnsanların bir suçlunun hukuk önünde yargılanmasını ve gerekli ceza almasını istemesi daha doğal olmaz mı mesela? Gelişmiş ülkelerde bu var diye biliyorum çünkü ben. He ya da idam gelsin, topunu öldürelim diyosan, Afrika'da ya da orta doğudaki az gelişmiş ülkelere taşınman gerekecek, onlar çok iyi uyguluyor bunu.

TÜM YORUMLARI OKU (76)