Sokak Ortasında Bir Kadına Şiddet Olayı Daha: Eşine Kafa Attı, Kadın Korkudan Şikayetçi Olmadı

Osmaniye'de, sokak ortasında tartıştığı eşine kafa atan kişi, çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, mahallede tepki toplarken, saldırganın eşine sürekli şiddet uyguladığı, kadının ise korktuğu için şikayetçi olmadığı iddia edildi.

DHA'nın haberine göre, Osmaniye kent merkezinde kimliği belirsiz kişi, eşi olduğu öğrenilen kadınla bilinmeyen nedenle sokağın ortasında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine saldırgan, çocuklarının gözü önünde, eşine kafa attı.

Çocuğu yerde yatan annesine sarıldı

Gördüğü şiddet nedeniyle kadın yere yığılırken, çocuğu da koşarak yanına gidip, annesine sarıldı. Saldırgan, daha sonra yanına gittiği eşini yerden kaldırdı.

Kadına şiddet güvenlik kamerasına yansıdı📹

Olay anı ise çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi. Görüntülerde kadın ve eşinin konuştuğu, eşinin bir anda kadına kafa attığı ve kadının yere yığıldığı anlar yer aldı.

Şikayetçi olmadı iddiası

Öte yandan çiftin, çevredeki esnaf ve mahalleli tarafından tanındığı öğrenildi. Saldırganın, eşine sürekli şiddet uyguladığı, kadının ise korktuğu için şikayetçi olmadığı iddia edildi.

İstanbul Sözleşmesi'nin Tartışıldığı Temmuz Ayında Tam 36 Kadın Katledildi!

Popüler İçerikler

Bir Dönemin En Parlak İş Fikriydi: İnternet Kafeler Mazi Oluyor!
Kim Milyoner Olmak İster'de 5 Milyon TL'lik Ödül İlk Kez Kazanıldı!
Cübbeli Ahmet Hoca Kalp Krizi Geçirdi: Hastaneye Kaldırılan Cübbeli Ahmet Hoca’ya Anjiyo Yapılacak!
YORUMLAR
02.08.2020

İlla şikayetçi mi olması lazım neden kamu davası olarak görülmüyor bu olaylar? Bu gidişle adalet dediğimiz şey sokakta boğazdan geçen pala olacak. İlla kendi adaletimizi kendimiz mi arayalım?

02.08.2020

aşagıda ne kadar çok orospu çocugu yorum yazmış bakın da görün.. kadın vurmuşmuş.. sizin ben adamlıgınızı sikeyim

02.08.2020

Bende gördüm o yorumları yok kadınlar da az fena değil mide bulandırıyorlar

Yarın öbür gün eşiniz,kız kardeşiniz size tokat attığında ona karşılık kafa mı atıcaksınız be anasını siktiğimin Ortadoğu köpekleri sizi. Çok istiyorum bir tanenize denk gelmek. Hayvana,kadına,ağaca vs zarar veren medeniyet görmemiş orospu çocukları sizi. Sizi temizlemek bizim boynumuzun borcu amk

TÜM YORUMLARI OKU (24)