Sokak Köpeklerinin Uyutulması Kararına Fatih Altaylı’dan da Tepki Geldi: “Yapamazsın, Uyutmaya Kıyamazsın”

Son günlerde ülkemizin dört bir yanında sokak köpeklerinin uyutulması hakkında sunulan yasa teklifi konuşuluyor. Yasa teklifine göre 30 gün içerisinde sahiplendirilemeyen sokak köpeklerinin uyutulacak olmasına sosyal medyada tepkiler yağıyor. Fatih Altaylı’da bu konu hakkındaki düşüncesiyle sosyal medyanın gündeminde.

Altaylı sözlerine ilk olarak “Ben hiçbir zaman uyutmayı tasvip etmedim.” sözleriyle başladı.

Ardından ise “Uyutulsun kardeşim diyenleri alıp götürsünler, buyurun uyutun desinler. O köpek sana melül melül bakarken kıyamazsın.” dedi.

İşte detaylar 👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

DP İzmir Milletvekili Salih Uzun’dan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na: “Babanızdan Miras Kalsa Yönetemezsiniz!”
Ebeveynlerin Yeni Kabusu WePlay: Kız Çocuklarını Tehdit Edip Fotoğraflarını Eskort Sitelerinde Kullanıyorlar
Kayseri’de Türkiye Haritasını Andıran Şimşek Etkileyici Anlara Vesile Oldu

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"
MEB Yine Sistem Değiştiriyor: Milli Eğitim Bakanlığı 4+4+4’te Değişikliğe Gidiyor
Tugay Kerimoğlu’ndan Galatasaray Taraftarını Yıkan İddia: “Muslera Galatasaray’dan Ayrılabilir”
YORUMLAR
24.05.2024

Öldürmek ne demek ya? Barinakta bakilir o hayvanlara. Ceza evlerinde yüzlerce köpege bakiliyor bu hayvanlarami bakilmayacak.

24.05.2024

anasını sattığım ülkesinde bilinçli olarak insan öldürenler ceza almıyor da ,bilinçsiz sokak hayvanları mı uyutulacak . allah ıslah etsin bu ülkeyi iliklerime kadar nefret ediyorum türkiye den

24.05.2024

Sadece bu ay içinde gerçekleşen köpek saldırıları: 2 Nisan:Kartal'da 7 yaşındaki ikizlere köpek saldırdı,kardeşlerden birisi yoğun bakıma kaldırıldı(sonu ne oldu bilmiyorum) 7 Nisan: Bursa'da yaşayan Mesut K. Köpek saldırısında ölümden döndü,çenesi kırıldı ve kulağına 30 dikiş atıldı 1 mayıs :72 yaşındaki Şerife teyze Adana'da köpekler tarafından parçalanarak öldü 5 Mayıs: Bursa'da köpek saldırısına uğrayan 3 çocuktan 2'si yaralandı hastaneye kaldırıldı 22 Mayıs: Hatay'da Belgin G. Köpek saldırısına uğradı ve bacağından yaralandı 23 Mayıs: Mersin'de Çiğdem ailesinin arabayla giderken önlerine başıboş köpek çıkması sonucu araçları kaza yaptı. Çıkan kazada 12 yaşındaki kızlarını kaybettiler 23 Mayıs: Hatay'da sabah Sporu yapan Sevda M. Köpek saldırısı sonucunda yaralanıp hastaneye kaldırıldı

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ